perjantai 28. syyskuuta 2018

Age Priority

Tänään jatketaan vielä muutaman tuotteen kera tutustumista ranskalaiseen Christian Breton -sarjaan. Olen aikaisemmin esitellyt teille sarjasta meikkejä sekä kosteuttavan seerumin.

/pr-näyte/

Aloitetaan naamiokaksikolla:



Kosteuttava harsonaamio (ovh 18€/3kpl)


Kangasnaamio lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ja puhdistaa. Sisältää mm. hyaluronihappoa, vihreää teetä, kurkkua, aloe veraa, kamomillaa sekä orkideaa. Vaikutusaika 20-25 minuuttia, jonka jälkeen imeytymätön seerumi taputellaan iholle.

Kangasnaamion sai mielestäni levitettyä hyvin kasvoille ja se myös pysyi paikoillaan vaikutusajan. Käytin tämän pois helteisillä säillä ja iho tällöin kyllä suorastaan janosikin jotain tämänkaltaista hemmotteluhoitoa <3


Silmänalusiholle tarkoitetut hydrogeelilaput sisältävät mm. hyaluronihappoa, vihreää teetä, kurkkua, kamomillaa, ubikinonia sekä allantoiinia. Lupaa poistaa turvotusta, tummuutta sekä kosteuttaa ihoa. Turvotusta poistavaa vaikutusta voi tehostaa pitämällä näitä ennen käyttöä jääkaapissa 10 minuuttia! Vaikutusaika 20-25 minuuttia.

Tämänkaltaiset silmänalusnaamiot pysyvät todella hyvin paikoillaan. Nämä ovat tosi kätevä pikakaunistus vaikkapa ennen juhlia ;)


Misellivesi (ovh 29€/200ml)
lupaa poistaa ihoa kuivattamatta kasvoilta vesiliukoisen meikin, pölyn, lian ja talin.

Testasin tätä tuttuun tapaan niin, että levitin kädelle meikkiä ja pyyhkäisin kerran miselliveteen kostutetulla vanulapulla:


Kädellä vasemmalta oikealle: huulipuna (IsaDora), meikkivoide (The Ordinary), peitevoide (essence), vedenkestävä eyeliner (IsaDora) sekä silmämeikkikynä (MAC).


Mielestäni misellivesi toimi oikein mainiosti ja poisti jopa vedenkestävää eyelineria vaikkei sitä lupaakaan. Parilla lisäpyyhkäisyllä sain käden täysin puhtaaksi (myös MAC:n silmämeikkikynä lähti hyvin vaikkei ensimmäisellä pyyhkäisyllä näyttänyt hievahtaneenkaan).

Vielä yksi tuote jää odottamaan postausvuoroaan, mutta onkin niin mielenkiintoinen, että ansaitseekin ehdottomasti oman postauksensa ;)


Joko sinä olet ehtinyt tehdä tuttavuutta Christian Bretonin tuotteiden kanssa ja/tai mikä tuotteista sinua erityisesti kiinnostaisi?

9 kommenttia:

  1. Olen itsekin ostellut kesästä lähtien kaikenlaisia kangasnaamioita ja oikein hurahtanut niihin. On kiva testailla eri tuotteita, jos kenties löytyisi joku joka ylittää muut.

    Olisi kiva tietää, miltä ihosi tuntui noiden testaamiesi naamioiden jälkeen, täyttyivätkö lupaukset? Varsinkin silmälappuset, olivatko niin tehokkaat, että huomasit eroa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamioiden käytön jälkeen lähes poikkeuksetta voisin sanoa, että ihoa näyttää heleämmältä ja kosteutetulta (hieman toki naamiostakin riippuen). Silmänympärysihon tummuus itselläni on rakenteellista, joten siihen ei mitkään voiteet tehoa (paitsi tietysti peitevoide :D) ja olen ainakin tähän asti ollut niin onnekas etten kärsi turvotuksesta eli se mitä näiltäkin lähinnä haen on se kosteutus ja siihen sanoisin myös näiden hyvin auttavan :)

      Olen joskus aikaisemmin maininnutkin, että olen toisaalta huono kokeilija, koska ihoni on niin hyvässä kunnossa (johtuen mielestäni pitkällisestä ja huolellisesta hoitamisesta) eli tuotteissa lähinnä arvioin sitä tuntua minkä ne minulle antavat :) (Huomasin kyllä sairaalaolojaksojen aikana selkeän huononemisen ihossani, joten kyllä tällä jatkuvalla hoitamisella on selkeää vaikutusta, mutta sen tosiaan näkee kunnolla vasta kun tuotteet jättää käytöstä pois - ja sellaisiin kokeiluihin en ole valmis kuin pakkotilanteissa :D)

      Poista
  2. Tällaiset naamiot on aika hauskoja :)

    VastaaPoista
  3. Käytän hyvin vähän mitään kosmetiikkaa, joten esittelemäsi tuotteet ovat ihan vieraita mulle. Keväällä kokeilin yhtä Lushin naamiota, kun sain sen ilmaiseksi, kun muutaman bloggarin kanssa kävin Lushissa vierailulla. Tykkäsin naamiosta, mutta en kokonaan ehtinyt käyttää sitä ennen, kun vanheni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos naamio ei ehtinyt homehtua niin senhän olisi pystynyt myös vartalolle käyttämään? :) Kannattaa joskus kokeilla kangasnaamioita, jos ne ovat aivan uusi tuttavuus sinulle!

      Poista
  4. Taas yksi merkki mistä en ole kuullutkaan :D Sun blogista löytää aina näitä mielenkiintoisia brändejä. Misellivesi vaikuttaa tosi hyvältä, ne on yksi mun heikkouksista :D

    VastaaPoista
  5. Sä kyllä kirjoitat kosmetiikasta tosi asiantuntevasti. Näitä on kiva lukea vaikkei aihepiiri ookaan yhtään oma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Osansa saattaa antaa se, että olen kosmetiikan parissa aikaisemmin työskennellyt ja alaa opiskellut :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat