keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Vaaleanpunaista ja keltaista savea

Käytän nykyään säännöllisesti savinaamioita, joten myös näissä etsin kokoajan uusia testattavia. Tänään vuorossa ECOCERT-sertifioidut luonnonkosmetiikan savinaamiot.

/pr-näyte/


Vaaleanpunainen kaveri on tarkoitettu herkälle iholle ja sisältää vaaleanpunaisen saven lisäksi mm. sheavoita ja piparminttuöljyä. Keltainen savinaamio on tarkoitettu kuivalle iholle ja sisältää keltaisen saven lisäksi mm. valkoista savea, jojobaöljyä, piparminttua ja geraniumia.


Savinaamiot yleensä yhdistetään ehkä jopa hieman kuivattavaan vaikutukseen, mutta kuten naamion ihosuosituksistakin on luettavissa niin nämä eivät sitä tee - vaikka tokikin auttavat myös taistelussa epäpuhtauksia vastaan, mutta tekevät sen kullekin ihotyypille sopivalla ja hellävaraisella tavalla.

Vaaleanpunainen naamio on hieman jytäkämpää tavaraa, keltainen naamio on selkeästi "juoksevampaa" kuten yllä olevasta kuvastakin on nähtävissä.


Kummankin naamion vaikutusaika on 10 minuuttia, jonka aika pientä kuivahtamista oli havaittavissa paikoissa johon naamiota oli tullut levitettyä vähemmän. Ei kuitenkaan "jumahtanut" ihoon kiinni vaan oli helposti poistettavissa.


Itse tykkään käyttää tämänkaltaisia naamioita suihkun puolella, koska siellä toki huuhteleminen on helpompaa (ja tuo 10min vaikutusaika hujahtaa nopeasti esim. vartaloa kuoriessa tms.). Jos käytän naamiota suihkun ulkopuolella niin käytän poistamiseen aina konjacsientä tai jonkinlaista kasvopyyhettä - näin naamion pesu ei ole niin sotkuista touhua :D


Tykkäsin molemmista naamioista kovasti enkä oikein osaa eroa näiden kahden välillä sanoa - vaaleanpunainen toki on aavistuksen kivemman värinen ;)


Käytätkö sinä säännöllisesti savinaamioita?

8 kommenttia:

 1. Savinaamiot on ihania. Tuosta yhdestä kuvasta tulikin mieleen, että pitää laittaa banaaninkuoret silmien alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaaninkuorista silmien alla en ole kuullutkaan - kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Oi että! Mä oon yrittänyt siirtyä luonnonkosmetiikkaan jo pitkään mutta koska käytän meikkiä niin harvoin, en oo raaskinut vaihtaa suosikkejani vielä. Ihonhoidossa oon siirtynyt aika pitkälti luonnonkosmetiikkaan ja täytyy kyllä sanoa että kasvonaamiot, etenkin muta- ja savinaamiot luonnonkosmetiikassa on päihittäneet aikaisemmat tuotteet ihan 6-0. Atoopikkona erityisesti toi keltanen naamio jäi kiinnostamaan! Tota piparminttua mä kyllä vähän vieroksun. Tuoksuukohan se vahvasti tossa naamiossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista kiinnittäneeni siihen mitään huomiota naamiota levitettäessäni tai sen kasvoilla vaikuttaessani, purkista tuoksuttamalla tuoksuu kyllä raikkaalle, mutta minun nenääni ei ole ainakaan missään nimessä liian voimakas.

   Poista
 3. Savinaamiot on myös mun lempinaamioita. Taidankin mennä heti laittamaan sellaisen kasvoilleni! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotatko jonkun tietn merkin tuotteisiin vai vaihteletko eri sarjojen välillä? :)

   Poista
 4. Savinaamiot voisivat ollakin kokeilemisen arvoinen juttu! :) Olen joskus laittanut savea niskaan, ja mennyt saunaan. :) Se on tosi rentouttavaa. Savi on kyllä erilaista, kuin noissa kasvonaamioissa.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat