sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Mitä katsoa?

Kuten mainitsin aikaisemmin niin tilaamme tosiaan tällä hetkellä suoratoistopalveluista Netflixiä ja olenkin jo aikaisemmin teille sen hetkisiä suosikkeja sieltä kertonut, listasta puuttuu kuitenkin useampi tuoreempikin tuttavuus, joten päivitetäänpä tätä ajantasalle..

(Itseasiassa tuolloin mainituista sarjoista ainoastaan Bones:iin on tullut uusia jaksoja ja sitä on sen vuoksi edelleenkin tullut seurattua..)


Lucifer
Paholainen saapuu maan päälle kyllästyttyään Helvettiin, avaa yökerhon ja päätyy auttamaan rikostutkijaa murhien selvittelyssä.

Lucifer on sarjassa jotenkin ällöttävän narsistisen itsevarma - ja kiehtova! :D Tämä sarja koukutti heti alkuunsa ja nyt odotan innoissani koska seuraava jakso julkaistaisiin!

lähde: https://www.cbs.com/shows/elementary/
Elementary
Sherlock Holmes selvittää murhia nykypäivän New Yorkissa.

Tätä olen seurannut aikanaan jo tv:stä. Katsoin tästä aluksi kauden 5 jaksot (joita en ollut varmuudella aikaisemmin nähnyt) ja aloitin sitten koko sarjan alusta :D

lähde: https://yle.fi/ylex/uutiset/uusi_sherlock_palasi_ruutuihin_synkempana_kuin_koskaan__eiko_holmes_ole_enaa_entisensa/3-9385394

Uusi Sherlock
nykypäivän Lontoossa rikoksia ratkova omalaatuinen salapoliisi.

Myös tämä kuuluu sarjoihin, jonka jaksot olin jo aikaisemmin katsonut, mutta uusintakierros ei ollut pahitteeksi.

lähde: https://www.imdb.com/title/tt1830617/
 Grimm
 Sarjassa rikosetsivä Nick Burkhard alkaa nähdä eriskummallisia otuksia ja saakin selville kuuluvansa metsästäjien sukuun, joilla on herkkyys nähdä näitä yliluonnollisia otuksia.

Tätäkin sarjaa taisin aloittaa alunperin katsomaan tv:stä ja jatkoin sitten Netflixin puolella. Sieltä löytyy tällä hetkellä kaudet 1-5, jotka olen katsonut, kausi 6 taitaakin olla sarjan viimeinen kausi - ainakin tältä erää.

Itsehän en kauhusta välitä, mutta tämä on vielä sitä luokkaa, etten näe painajaisunia :D

lähde: https://www.imdb.com/title/tt2741602/
The Blacklist
Kertoo mestaririkollisesta, joka alkaa avustaa FBI:ta kiinniottamaan ns. mustan listan rikollisia.

Aika monen sarjan kohdalla onkin käynyt niin, että olen ne alunperin tv:n puolelta löytänyt ja jatkanut sitten suoratoistopalvelun kautta seuraamista - näin myös tämän :D Tämä kyseinen sarja löytyy muuten myös Viaplayn puolelta ja taisinkin siellä katsella viimeksi sarjaa, muistelisin sieltä myös kausia Netflixiä enemmän löytämän (Netflixissä tällä hetkellä 3 kautta).

lähde: https://www.imdb.com/title/tt5511582/
 Timeless
Kolmikko matkustaa ajassa yrittäen estää rikollista muuttamasta historian kulkua.

 Tämän bongasin sattumalta Netflixistä ja ajattelin kokeilla minkälainen sarja on kyseessä; rikoksia ja historiaa yhdessä - erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä, jota voin suositella lämpimästi.


Löytyykö tältä tai aiemmalta listalta sinulle tuttuja sarjoja? Mitä sinä seuraat Netflixin kautta?

15 kommenttia:

 1. En seuraa mitään noista. Olen katsonut Elisabethin, Narcosin ja muita Etelä-Amerikan huumeparoneista kertovia sarjoja. Muitakin en vain muista mitä. Enemmän sieltä seurataan just sarjoja. Opintojen takia sarjat on vähemmällä nyt. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäkin listauksesta jäi itseltäni pois mm. erilaiset dokumentit, mutta niitä tuolla onkin hieman vaihtelevasti.

   Poista
 2. Mulla oli just huomiseksi valmisteilla postaus mitä sarjoja itse suosittelen suoratoistopalveluista. :D Tai mitkä olleet niitä omia lemppareita. Mä en ole katsonut näistä sun suosittelemista yhtäkään, eikä ne edes kiinnosta, joten meillä on tosi erilainen maku. Mutta Bones on myös mun lemppari, ne löytyykin kaikki omana.

  VastaaPoista
 3. Grimm ja Timeless lemppareita, mutta erityisesti Grimm. Sarjan päähenkilöiden siviilissäkin saavutettu ystävyys huokuu sarjasta ja se, että aviliittokin syntyi alun pääparin välille, on jotain mieletöntä. Grimm on oikea hyvän mielen sarja, jonka taatusti katson vielä uudelleen. <<3

  Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
 4. Eikö lucifer loppunu ny ettei siihe enää tuu mitää ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla :D Tän postauksen julkaiseminen hieman myöhästyi alkuperäisestä suunnitelmasta niin siltä osin saattaa olla vanhaa tietoa tuossa :)

   Poista
 5. Kiva nähdä, että julkaiset leffoista koosteita ne nimittäin kiinnostavat aina. Tätä leffaa en oo aikasemmin nähnyt ni vois kattoo joku päivä.

  VastaaPoista
 6. Blacklist kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyy vilkasta. Täällä tällä hetkellä menossa Weedsin viimenen kausi, se on kyllä yks lempparisarjoista!

  VastaaPoista
 7. Toi Timeless vois olla kiva. Nyt on ollut taukoa Netflixistä ku oon taas hurahtanut lukemiseen. Uutta Sherlockia alotin kattomaan mut jotenkin se oli vaan niin ärsyttävä ja hermostuttava et mun piti jättää se kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään historiasta tosi paljon, joten tuo osui ja upposi :D

   Poista
 8. HBO:lta katsoin Handmade´s Talen ja nyt aloin katsoa Sharp Objectsia. Noita listaamiasi en ole juuri katsonut(Grimmiä ja Luciferia kerran).

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat