sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Mai SKIN

Karsin varsin talvella ihon kuivuudesta ja täytyy sanoa, että vaikka yritänkin myös kropan ihoa huoltaa ja hoivata niin kyllähän se huonommalle tolalle jää kuin kasvojen ihonhoito. Ulkoisen hoivaamisen lisäksi sanoisin melkeinpä olevan vielä tärkeämpää se sisäinen huolto ja hoivaaminen; ihon kannalta vedenjuonti on ihan ehdoton minkä lisäksi ruokavaliosta kannattaa löytyä oikeanlaisia rasvahappoja. Kaikille kuivasta ihosta kärsiville löytyy onneksi nykyisin myös helppoa sisäistä helpotusta - huokaiset varmasti helpotuksesta varsinkin jos se ulkoinen hoivaaminen ei tunnu niin omalta jutulta.

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Suomalainen Olini Oy on huolehtinut jo kauan lemmikien ihon ja karvapeittoon hoitamisesta ja ovat nyt kehittäneet myös ihmisille sopivan öljycocktailin.


Valikoimista löytyy tällä hetkellä neljä Mai SKIN-öljyä; maustamaton, Hemp, Lemon sekä Sun. Sain itselleni näistä testiin aurinkoisen sekä sitruunaisen version, josta kesän loppumetreillä korkkasin käyttööni aurinkoversion.


Sun on tarkoitettu varsinkin kuivalle, kutisevalle ja atooppiselle iholle ennen auringolle altistumista. Se lupaa kosteuttaa, vähentää kutinaa, hilseilyä ja ihoärsytystä sekä suojata ihoa luonnollisen beetakaroteenin avulla auringolta samalla vähentäen aurinkoihottuman riskiä.


Sisältää beetakaroteenin lisäksi neljää siemenöljyä: ratamoneidonkieli, rohtopuras ruoho, auringonkukka ja pellava. Öljy sisältää lisäksi iholle tärkeää E-vitamiinia. Sopii myös lapsille.


Öljyä otetaan päivittäin 5ml ja sen voi kulauttaa kurkusta alas sellaisenaan tai lisätä jonkin kylmän ruuan joukkoon. Itse käytin alussa apteekista saatavaa mittalasia, mutta jatkoin sitten ihan ruokalusikka meiningillä eteenpäin. 


Maultaan tämä on tosiaan varsin mautonta ja olen saanut tämän ihan tällaisenaan ilman mitään ongelmia kurkusta alas. Mitään ihmeitä en ihossani ole huomannut, mutta toisaalta kesäisin se muutoinkin on paremmassa kunnossa.

Jos kärsit kuivasta ihosta sekä aurinkoihottumasta kesäisin niin kannattaa tätä ehdottomasti kokeilla! Otan tuon Lemon-version testiin kunhan säät alkavat viilentyä, katsotaan josko silloin selkeämpää eroa alkaa näkyä. Vaikken mitään mullistavaa eroa huomannut niin uskon silti tämän toimivan - sisältämänsä beetakaroteenin vuoksi voisin kuvitella myös toimivan aurinkokapselin tapaan eli edistävän rusketusta.


Kärsitkö sinä kuivasta ihosta?

12 kommenttia:

  1. Kärsin ja etenkin talvella. Todella mielenkiintoinen tuote, täällä käytetty toista merkkiä, mutta kyllä nämä toimii.

    Ihanaa sunnuntaita Mira <3

    VastaaPoista
  2. Mä odotan innolla, estävätkö Tatin Halo Beauty kapselit talvella mun ihon kuivumisen, se on niille sitten todellinen testi. :D Joten tää talvi tulee menemään niin, etten pahemmin testaile muita sisäisesti nautittavia tuotteita, jätin juuri kollageeninkin pois, jotta näen on kapseleilla vaikutusta ihoon.

    VastaaPoista
  3. Mun iho kärsii ainoastaan jos on pakkanen. Leudot talvet ei aiheuta iholle ongelmia mutta heti kun pakkanen paukkuu niin se näkyy. Vielä ei ole tullut vastaan tuotetta, joka auttaisi tähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko kokeillut tämän tyylisiä tuotteita olisiko näistä apua? :)

      Poista
  4. Jonnan lailla odotan innolla noiden Tatin kapseleiden vaikutuksia! Ilmeisen hyviä olleet myös nää Main öljyt, teethän vielä jatkopostauksen aiheen tiimoilta!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus on korkata toinen öljy käyttöön ilmojen kylmentyessä, joten eiköhän sen tiimoilta jatkopostausta ole luvassa :)

      Poista
  5. Heh. Mun koira on atoopikko kuten kaksijalkainen perheensäkin. Voitaisko siirtyä käyttää kaikki samoja tuotteita? 😂 -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläimillehän pääsääntöisesti voi käyttää ja käytetäänkin ihan samoja lääkkeitäkin kuin ihmisille, joten toki varmasti samasta pullosta voisit koirallekin lurauttaa öljyä - tosin saattaa olla, että lemmikille löytyisi myös oma ehkä jopa edullisempi vaihtoehto? :D

      Poista
  6. No onpas jännä! Mä luulin ensin tottakai, että tää on koku iholle levitettävä öljy, mutta eipäs ollutkaan :D. En tiedä muistaisinko ottaa kuinka säännöllisesti, mutta mun iholle tekisi varmaan hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistin tän yllättävänkin hyvin, ei tainnut jäädä yhtenäkään aamuna ottamatta :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat