torstai 1. lokakuuta 2015

Dermosil Kasvojen Puhdistusöljy Puolukka

Olen jo jonkin aikaa pohtinut öljymäisen meikinpuhdistusaineen hankintaa, mutta aina se on vain syystä tai toisesta jäänyt - ehkä ei ole tätä ennen tarpeeksi mielenkiintoista oikealla hetkellä sattunut vastaan!? No mutta joka tapauksessa sain tämän virheen korjattua viime Dermoshopille tekemässäni tilauksessa sillä klikkasin tilaukseen mukaan Dermosil Kasvojen Puhdistusöljy Puolukka (joka kylläkin jo ilmestymishetkellä oli tarkoitus tilata mutta tämä muisti.. ;P)


Kyseessä on siis öljymäinen puhdistustuote, mutta tätä asiaa ei kannata säikähtää - meikinpoistoon kehitetyt öljymäiset tuotteet liukenevat hyvin veteen eikä tämä ainakaan itselleni jätä mitenkään öljymäistä tai kalvomaista tunnetta, ainoastaan sellaisen ei-niin-rutikuivan ihotuntemuksen :)

Tässä vielä kopioituna tuolta Dermoshopin sivuilta tuoteinfo:
"Dermosil Kasvojen Puhdistusöljy Puolukka on hellävarainen ja kosteuttava puhdistusöljy kasvojen iholle.  

Kasviöljypohjainen tuote sisältää muun muassa puolukan siemenöljyä, auringonkukan siemenöljyä, rypsiöljyä sekä rosmariinin lehtiuutetta. Puhdistusöljyssä on myös ihoa kosteuttavaa E-vitamiinia sekä ihoa rauhoittavaa bisabololia. 

Kasvojen Puhdistusöljy Puolukka sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Vaikka kyseessä on puhdistusöljy, tuote soveltuu myös rasvaiselle iholle.

Puhdistusöljyä hierotaan kuivalle kasvojen iholle ja huuhdellaan pois haalealla vedellä. Käytetään kerran tai kahdesti päivässä. Puhdistusöljy poistaa kasvojen iholta epäpuhtauksia sekä vesiliukoisen meikin. Sopii hellävaraisuutensa vuoksi myös silmämeikin poistoon. 

Tuotteessa on piristävä puolukkainen hypo parfum -tuoksu.

Puhdistusöljy on 150 ml:n muovipullossa. "


 Hankala kuvata tuota koostumusta, mutta ehkä se kuvaan on jollain tapaa tallentunut on siis tosiaan öljymäistä lirua - huomioikaa, että jo varsin pieni määrää riittää koko kasvoille! 

Itse tykkään kyllä tästä todella paljon! Tässä on hyvin mieto tuoksu ja poistaa meikit tehokkaasti - jättäen ihon miellyttävän tuntuiseksi.


Onko sinulla käytössä tätä tai jotain muuta puhdistusöljyä?


3 kommenttia:

 1. Pitääkin muistaa tämä kun Dermolta tilaan seuraavan kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei tosiaan ihan viime vuosilta ole puhdistusöljyistä kokemusta, mutta tämä vaikutti oikein passelilta. :)

   Poista
 2. Käytän yleensä Sensain puhdistusöljyä, mutta myös Guinotilta ja Lieracilta löytyy öljyt joista pidän kovasti.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat