sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Tinder Gold

Olen kirjoitellut teille sinkkuilustani ja maininnut täälläkin olevani Tinderin käyttäjä. Tähän asti olen käyttänyt aina vain maksuttomia palveluita, mutta jostain kumman syystä tuossa reilu kuukausi sitten kirjautuessani takaisin Tinderin ihmeelliseen maailmaan päätin kokeilla Tinderin maksullista Gold-ominaisuutta, koska sen sain noin 12€ hintaan kuukaudeksi. Hyvä tekosyy tähänkin oli, että voin sitten teille raportoida millaiset fiilikset palvelusta jäi.
Tinderin maksullisten ominaisuuksien hinnat taitavat vaihdella ainakin iän suhteen eli nuoremmat saavat maksulliset palvelut edullisemmin käyttöönsä (onhan tämä toisaalta loogistakin, nuoremmilla usein on vähemmän rahaa käytettävissään kuin vanhemmilla). En ole varma onko sukupuolten välillä eroa? Normaali hinta itsellänikin olisi 31,99€ (tämäkin hinta taitaa hieman vaihdella) jos tilauksen ottaa vain kuukaudeksi eli nyt hyödynsin tarjouksen tämän ottaessani kokeiluun. (Tarjousten avullahan toki nimenomaan uusia käyttäjiä houkutellaankin palveluita kokeilemaan...)


Maksullisen ominaisuuden myötä saat maksuttomaan nähden lisäominaisuuksia kuten sen, että pääset katsomaan sinusta tykänneet ihmiset sekä voit laittaa oman ikäsi ja sijaintisi näkymättömiin. (Postauksen kuvista voit katsella mitä kaikkea muuta lisäominaisuuksia palvelusta löytyy.) Lisäksi tätä markkinoidaan sillä, että saat enemmän matcheja. Noh näin naisena en tiedä onko siitä niin paljoa iloa, koska niitä matcheja tulee muutenkin ehkäpä jopa hieman liikaa. Itse koin mielenkiintoiseksi maksullisessa palvelussa lähinnä sen, että pääsi näkemään ketkä ovat minut matchanneet. Toisaalta tämäkään ominaisuus ei ole mitenkään must-be eli pystyn hyvin elämään ilman tätä. (Itse en oikein ymmärrä mikä hyöty oman iän ja/tai sijainnin piilottamisella on...)

Lisäksi Tinderistä löytyy Platinum-maksullisuus, jossa on vielä hieman enemmän ominaisuuksia Goldiin nähden. En ole tähän niin kovasti perehtynyt, mutta en ole itse kiinnostunut kokeilemaan maksullisuutta Tinderissä tämän enempää.


Mielenkiintoinen kokeilu, mutta melkeinpä omalla kohdalla rahojen haaskausta. Onneksi hommaan ei palanut rahaa paljoa ja olihan tästä myös se hyöty, että sain teille raportoida omista fiiliksistäni.

Oletko sinä koskaan käyttänyt treffipalveluiden maksullisia ominaisuuksia ja jos olet niin minkälaiset kokemukset sinulla on ollut näistä?

4 kommenttia:

 1. Oi näitä Tinder-aikoja - se oli hauskaa ja surkuhupaisaakin hupia :D Musta tuntuu, että itse löysin Tinderistä kaikki sekopäät ja poistinkin sen sitten kerran suutuspäissäni :D

  VastaaPoista
 2. Näitä tinder postauksia on hauska lukea ja varsinkin niitä kokemuksia, just viime aikoina lukenut paljon havaintoja parinsuhteesta - blogia, kun hän on julkaissut anonyymi kirjoituksia tinder kokemuksista!

  https://anna.fi/havaintoja-parisuhteesta/tinderin-oljytyt-miehet/

  Mutta joo suolainen on hinta vaikka tavallaan mitään sillä ei saakkaan....

  VastaaPoista
 3. Itse en oikein näitä hakupalveluita ole tykännyt käyttää, edes silloin kun olin sinkku. Parhaat mestat löytää kumppani oli kauppa ja työpaikka :D

  VastaaPoista
 4. En ole käyttänyt, mutta olen ystävältä kuullut millä periaatteella esim. Tinder toimii. Jos sinkku olisin niin olisi varmaan tutumpi sovellus. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat