keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Kehukeskiviikko

Julkaistu alun perin 3.7.2019

Aloitin maaliskuussa Kehukeskiviikko-postaussarjan, jossa nostin aina jonkin bloggaajakollegani esille. Paljon kehuja on tullut jo jaettua, mutta paljon silti on vielä upeita bloggaajia jäänyt mainitsematta. Ajattelin nyt kuitenkin tämän päivän käyttää siihen, että kokoan yhteen kaikki ihanat bloggaajat, joita olen täällä jo kehunut ja pyydän teitä nostamaan vielä lisää ihania ihmisiä kommenteissanne esille!


2 kommenttia:

  1. Sinulle Mira tottakai <3 Mukava ja lämminsydäminen ihminen, tää kehukeskiviikko on ollut tosi kiva ja tämäntyyppisiä linkkauksia näkee blogimaailmassa ihan liian vähän.

    Itse annan kehuja Gingerbiscuit blogille; tosi paljon meikki-inspiraatiota, mielenkiintoisia ja erilaisia tuotteita ja upea ulkoasu kuvineen :) Tiitulla on myös tosi hyviä minitutoja Instassa.
    http://www.gingerbiscuit.fi/

    Paletilla -blogi on myös kiva, hyviä arvosteluja ja hyviä meikkijuttuja Instassa. Viivi on tosi kaunis ja haluaisin osata meikata niin kivasti <3
    https://paletilla.vaikuttajamedia.fi/

    Mulla on niiiin monta lempiblogia mutta aina lukulistalle mahtuu lisääkin :) tulen siis kurkkimaan tästä muiden vastauksia, ehkäpä löydän uusia lempiblogeja ;)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat