lauantai 17. heinäkuuta 2021

Vieras talossa

Julkaistu alun perin 7.9.2019
*) mainoslinkki

Kirjoittelin teille vastoittain lukuinnostani ja kirjasta, johon nyt tulin ensimmäisenä tarttuneeksi. Toisen kirjan satuin saamaan käsiini työpaikalta kun työkaveri toi tämän kyseisen pokkarin tuplana jakoon.


Shari Lapena on minulle kirjailijana täysin vieras, joten en tiennyt lainkaan minkälainen kirjailija on kyseessä. * Vieras Talossa -kirjan (tarjoushinta 9,90€, ovh 29,90€) takateksti kuitenkin houkutteli:

"Karenia piinaa menneisyys, jota hän ei itse kykene muistamaan. Uusi hyytävä trilleri Hyvä naapuri -bestsellerin tekijältä!

Karen Krupp herää sairaalasta aivotärähdyksen saaneena eikä muista edellisestä illasta mitään. Hänelle kerrotaan, että hän on juossut hädissään ulos ravintolasta ja kaahannut autollaan päin sähkötolppaa. Onnettomuuden kanssa samoihin aikoihin samalla alueella on tapahtunut murha. Onko tapausten välillä yhteys?
"


Kirjan lopputulos oli todella yllättävä, siinä kirjailija onnistui täydellisesti yllättämään lukijansa. Tämän kirjan lukaisin kahden päivän aikana loppuun eli juoni tempaisi aika kivasti mukaansa.. Ihan lempparikirjailijaksi tämän perusteella en Lapenaa kuitenkaan nostaisi, mutta voisin kyllä ehkä jonkin toisenkin kirjan häneltä vielä joskus lukaista - tiedä vaikka mielipiteeni vielä muuttuisi :D


Minkä tyylilajin kirjoista sinä pidät?

10 kommenttia:

 1. Voin samaistua tuohon kirjan sivulla olevaan tekstiin :)

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut yhden hyvin samantyylisen kirjan,ja se oli tosi hyvä! Tämä pitää lisätä lukulistalle!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyypä laittaa lukulistalle :).

  VastaaPoista
 4. Kirjailija ei ole minulle tuttu ainakaan vielä. Itse pidän dekkareista joten voisin hyvinkin kuvitella lukevani tänän jossain vaiheessa. Muistelen itsekin joskus lukeneeni vähän samantyyppisen tarinan/kirjan, jossa päähenkilöltä on muisti hukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on hyviä kirjailijoita ja kirjoja vinkata niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan! :)

   Poista
 5. Lukeminen on nautinto. Harmittaa,kun sille ei nyt ole niin paljon aikaa kuin haluaisin.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat