sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Kolmen raaka-aineen muffinssit

Julkaistu alun perin 29.3.2020

Satuin netissä surffaillessa törmäämään ohjeeseen kuin vain kolmesta raaka-aineesta saa tehtyä muffinssit - näin ollen niiden toki ollessa myös normaaleja terveellisempiä - joten pitihän sitä reseptiä lähteä kokeilemaan. Ja nyt jakamaan myös teidän iloksenne.

Tarvitset ainoastaan:


4kpl kananmunia
2kpl banaaneja
tuoreita marjoja
(itse käytin pakasteesta otettuja, sulatettuja mustaviinimarjoja, koska tuoreitakaan ei ollut saatavilla)

Muussaa banaanit ja vatkaa ne kananmunien kanssa huolellisesti yhteen. Lisää muffinssivuokien pohjalle marjat ja kaada päälle "taikina". Paista 190 asteessa noin 12 minuuttia. Nauti.


Tuoreet marjat saattaisivat aavistuksen paremmin tässä toimia, koska pakasteesta otettuna ovat aina hieman vetisempiä - vaikkakin mustaviinimarjat olivatkin ihan superhyvin koossa pysyneet sulettuaankin. Mustaviinimarjat ovat myös ehkä hieman sieltä kirpeämmästä päästä, joten esim. vadelmista tai mansikoista saattaisi saada hieman jälkiruokamaisempia maultaan.


Lopputulos oli kuitenkin kokonaisuudessaan ihan kiva, neiti ainakin tuoreeltaan lähes kokonaisen muffinssin söi - katsotaan maistuuko myöhemminkin, koska hänellekin nämä ovat loistava välipala. Tarjosin näitä myös vanhemmilleni kahvilla ja hyvin sinnekin upposi. Tätä reseptiä tulen varmasti vielä muilla marjoilla testailemaan.


Oletko sinä kokeillut tätä tai onko sinulla vinkata jostain yhtä helposta ja terveellisestä yhdistelmästä?

4 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Yellow Diamond

*)mainoslinkki * Kicksillä on omassa * joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän j...

Luetuimmat