maanantai 5. heinäkuuta 2021

Sinkkukesä 2021

Kesäkuun alussa kirjoittelin teille särkyneestä sydämestä, joka oli seurausta päättyneestä tapailusuhteesta. Ehkä hieman ylimitoitetusti sanottu, mutta kyllähän se lyhyenkin suhteen päättyminen kirpaisee. Kuten jo silloinkin mainitsin, niin lyhyydestään huolimatta tuo suhde antoi minulle todella paljon ja avasi silmiäni enemmän tulevaisuutta varten. Opin jälleen kerran paljon itsestäni ja näin jälkikäteen näen toki tiettyjä asioita tuossakin suhteessa, mitkä jo loppujen lopuksi enteilivät sen mahdottomuutta.


Päädyin tosiaan tuon suhteen kariutumisen myötä palaamaan Tinderiin varsin nopeasti ja kävinpä jopa treffeilläkin samalla viikolla. Se mainitsemani pieni twist noissa treffeissä oli, että kyseessä oli se samainen tyyppi, joka nukkui viime syksynä onnensa ohi :D Hän tosiaan on aika ajoin pyydellyt uutta mahdollisuutta ja sattui nyt olemaan se ensimmäinen, joka treffeille pyysi tuon eron jälkeen ja heikkona hetkenä annoin periksi. Pähkäilin kyllä vielä samana päivänäkin koko homman perumista, koska aavistelin ettei se ota tulta alleen, mutta kavereiden painostuksesta päädyin hänet sitten kuitenkin näkemään. Kiva tyyppi, mutta ei vain tullut tunnetta, että haluaisin siitä yhtään sen enempää.

Kesäkuussa olin todella ahkerana muutoinkin treffailun suhteen ja taisinpa treffata yhteensä kuusi eri miestä. Valitettavasti suurimman osan kanssa ei vain nähdessä lentele pienintäkään määrää kipinöitä. Ja jos jonkun kanssa yksittäinen kipinä viuhahteli niin sekin loppui varsin lyhyeen. Ajoittain mielessä pyöri ajatuskin, että ehkä näin on hyvä. Ja onkin. Olen päättänyt nyt ottaa treffailun suhteen todella rennosti ja ihan vain nauttia kaikin tavoin sinkkuudesta sen minkä voin. Ei tämä varmastikaan ikuisesti kestä, joten pitää hankkia nyt niitä muistoja ja kokemuksia, joita voi sitten kiikkustuolissa hymy huulilla muistella.


Oletko sinä osannut ottaa ilon sinkkuudesta vai oletko ollut koko aikuisiän parisuhteessa?

4 kommenttia:

 1. Olen ollut nykyisessä parisuhteessa 20 vuotiaasta lähtien eli 15 vuotta :D Kuulostaa aika kamalan pitkältä ajalta. Mutta siis Tinder on minulle ihan tuntematon!

  VastaaPoista
 2. Erilaisia elämänvaiheita... toivotan oikein hyvää ja aurinkoista deittailukesää!

  VastaaPoista
 3. Itse olin 33v kun sinkkuus loppui ja astuin avioliittoon. Itselle sinkkuus oli oma valinta ja nautin todella täysillä siitä ajasta. Itselleni parisuhde ei ole luontainen asia.

  VastaaPoista
 4. Ennen nykyistä olin jonkin aikaa sinkkuna. Muutoin ollut aika pitkissä suhteissa. Ihanat nuo sinun hiukset. <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat