lauantai 3. heinäkuuta 2021

Levoton veri

*)mainoslinkki

Olen viime aikoina innostunut nappaamaan lukuun myös aivan tuntemattomien kirjailijoiden teoksia. Tämän päivän kirjassa oleva kirjailijan nimi oli itselleni entuudestaan aivan tuntematon, mutta kun lähdin tätä postausta kirjoittamaan niin huomasinkin, että se oli erittäin tunnetun kirjailijan salanimi...


Robert Galbraithin Levoton veri kertoo etsivätoimiston etsivien elämästä sekä heidän tutkimuksistaan. Tämän kirjan keskiössä on ennen kaikkea 40 vuotta sitten kadonneen lääkärin tapaus, jonka tutkimuksia hänen tyttärensä pyytää tekemään. On hyvin epätodennäköistä, että näin pitkän ajan kuluttua yksityisetsivät saisivat selville mitään sellaista mitä poliisit eivät olisi aikanaan saaneet... Vai onko?

Itse tosiaan luin kirjan vailla mitään ennakkoajatuksia, koska en tiennyt kuka kirjailija todella kirjan takana on. Kyseessä ei ole mies vaan hyvinkin kuuluisa naiskirjailija. Hän on kylläkin hyvin erilaisista kirjaista tullut tunnetuksi. Olet taatusti kuullut nimen J.K. Rowling?

Täytyy myöntää, että kirjan alku tuntui ehkä aavistuksen kankealta ja olisin rehellisesti sanottuna toivonut kirjan käynnistyvän hieman nopeammassa tahdissa. Melkein jo jätinkin kirjan kesken, mutta ajattelin sitten kuitenkin antaa kirjalle mahdollisuuden. Mitä pidemmälle kirjassa pääsin, sitä enemmän se imaisi mukaansa. Ja jäin ehdottomasti janoamaan lisää. Tämä kirja on julkaistu viime vuonna, joten seuraavaa teosta joutunee odottelemaan hetken. Kyseiset hahmot ovat seikkailleet jo aiemmissakin teoksissa, joten katsotaan tulenko vielä niihin palaamaan uutta kirjaa odotellessani. Itse kuuntelin ja luin kirjan * BookBeatin kautta, mutta voit löytää teoksen mm. * Adlibriksen valikoimista.

Onko sinulle koskaan käynyt niin ettet ole tiennyt kenen kirjailijan teosta todellisuudessa olet ollut lukemassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cryo21

Syntymäpäivälahjana itselleni kävin jo pitkään mielessä olleessa cryohoidossa, joka lupaa esim. luonnollista rasvanpoistoa ilman kirurgiaa. ...

Luetuimmat