maanantai 12. heinäkuuta 2021

Sisu Urban Intense

*)mainoslinkki

Citymarketissa sattui olemaan Lumenen kosteuttava seerumi superhyvässä tarjouksessa ja koska seerumeille on aina tarvetta, nappasinkin sen ostoskoriini mukaan.


lupaa kosteuttaa sekä suojata ihoa ilmansaasteilta. Vaikuttavina aineina mm. männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita. Sopii käytettäväksi aamuin-illoin.

Tuotteessa on mieto tuoksu, joka jotenkin sopii tuotteen nimeen mainiosti. Tuoksu ei kauaa levityksen jälkeen omaan nenääni tunnu, mutta tokikin tuoksuyliherkille voi kevyenäkin olla liikaa. Seerumi on riittoisaa ja kosteuttavaa. Ehkä hieman nahkeanpinnan iholle jättävä, muttei kuitenkaan vaikuta negatiivisesti meikin levittymiseen. Olen itse käyttänyt tätä niin aamulla meikin alla kuin illalla yövoiteen allakin.


Itse maksoin tuotteesta muistaakseni 7,90€, mutta on kyllä ehdottomasti ovh-hintansakin veroinen. Voisin jopa napata uudelleenkin joskus käyttööni.

Millainen tuoksu sinulle tulee sanasta sisu mieleen?

2 kommenttia:

  1. Markkinoilta poistunut tuote valitettavasti. Mieluummin lukisin tuotteista jotka on saatavilla vielä jostain muualta kuin random-cittarin alelaarista. Mukavaa kesää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta, ehkä joku kuitenkin koki postauksen hyödylliseksi jos vaikka seerumin bongaa jostain "random-cittarin alelaarista". (Ko.Citymarketissa tämä oli tosiaan hyllyssä esillä kuten muutkin Lumenen tuotteet enkä hoksannut tätä lopetetuksi tuotteeksi.)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Bearel x Valtteri Sandberg kesäboxi

 *)mainoslinkki En ole viime aikoina juurikaan kauneusboxeja tilaillut, vaikka edelleenkin rakastan yllätyksellisyyttä niissä - sekä tietyst...

Luetuimmat