torstai 15. heinäkuuta 2021

Watermax

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Varsinkin kesäisin meikkipohjaa käytettäessä luonnollisuus ja läpikuultavuus ovat avainasemassa. Ja tästä syystä usein kesäisin tuleekin napattua käyttöön esim. BB-voide varsinaisen meikkivoiteen sijaan.


* Mizon Watermax Moisture BB Cream (ovh 19,90€/50ml)
lupaa kaunistaa ihoa ja sen sävyä samalla myös antaen hoivaa ja suojaa. Sisältää suojakertoimen 30, mutta kannattaa toki muistaa, että määrällisesti meikkituotteita harvemmin tulee käytettyä niin paljon, että tuo oikeasti toteutuisi. (Harva käyttää itseasiassa edes aurinkosuojavoidetta tarpeeksi paljon sen suojakertoimen toteutumiseksi.)


Aasialaiset ovat konkareita BB-voiteiden kanssa ja usein ne vastaavatkin peittävyydeltään meikkivoiteita. Tämä kuitenkin on lupauksensakin mukaisesti peittävyydeltään kevyt eli juurikin mitä itse kesään kaipaan. Toisaalta muutoinkin entistä enemmän kallistun kevyemmän peittävyyden puoleen, erillisellä peitetuotteella saa sitten tarvittaessa lisäpeittoa tietyille alueille. Olen itse levittänyt tätä niin käsin kuin meikkimunallakin, jälkimmäisellä lopputulos on jopa aavistuksen kevyempi kuin käsin levitettynä. 

Sävyvaihtoehtoja tässä tuotteessa ei ole, mutta sävy on omalle kalpealle iholleni loistava. Tuo onkin yksi syy miksi aasialaisista meikkipohjista pidän, niistä löytyy tarpeeksi vaaleita vaihtoehtoja.


Käytätkö sinä meikkiä kesällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Radiant finish

Saatu ilmaistuote Kesällä ainakin itse kaipaan kevyempää meikkivoidetta ja kaapistani sattumoisin löysinkin loistavan tuotteen varsinkin kes...

Luetuimmat