tiistai 11. elokuuta 2020

Toiminta jatkuu!

Korona iski keväällä kyntensä moneen pienyritykseen ja monet ovat sen tiimoilta joutuneet vähintäänkin miettimään toimintaansa uudelleen. Yksi heistä on Hellimmin-verkkokauppa, josta olen teille jo pari vuotta sitten vinkannut.

Lähde: Hellimmin

Tämä verkkokauppa on hyvin spesifi siinä suhteessa, että he keskittyvät palvelemaan ennen kaikkea kemikaali- ja hajusteyliherkkiä sekä sisäilmasta sairastuneita. Tokikin riittää myös se jos olet kiinnostunut omasta kemikaalikuormastasi ja kaipaat käyttöösi pahiten allergoivista aineista sekä hajusteista vapaita tuotteita. 

Vaikka itse käytänkin hajusteellisiakin tuotteita niin tämä asia on varsinkin äidiksi tulemisen myötä alkanut mietityttää entistä enemmän. Lisäksi törmään näihin asioihin ajoittain myös työssäni. Valikoima kannattaa kurkistaa lävitse, sieltä löytyy ehkä jopa yllättävänkin paljon tuttujakin tuotteita! Vinkkaa verkkokaupasta myös tuttaville mikäli epäilet heidän verkkokaupan valikoimasta olevan kiinnostuneita!

Sain lisäksi mahdollisuuden jakaa teille alennuskoodin. Koodilla "blingershimmer" saat tilauksesi loppusummasta -15% alennuksen, koodi on voimassa toistaiseksi.


Joko Hellimmin on ehtinyt tulla sinulle tutuksi?

8 kommenttia:

 1. Ihan uusi puoti minulle. Täytyy tutustua 😊👍🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaa eteenpäin jos kuulostaisi jollekin tuttavallesi sopivalta paikalta :)

   Poista
 2. En tunne puotia ennestään, mutta puodin idea on loistava. Vinkkaan tästä hajuherkälle ystävälleni. Kiitos Mira <3

  VastaaPoista
 3. Todella mielenkiintoinen, en tunne puotia ennestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy tutustumassa jos vaikka löytyisi sinullekin sopivia tuotteita? :)

   Poista
 4. Aivan uusi tuttavuus tämä! Pitääkin tutustua 😍

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat