sunnuntai 16. elokuuta 2020

Ziaja goes Korea?

saatu ilmaistuote

Esittelin teille hetki sitten Ziajan uutuuslinjaa Jeju, josta tänään esittelyvuorossa olisi loput tuotteet. Jos et vielä tuota aiempaa postaustani lukaissut niin kannattaa se tehdä tässä vaiheessa!


Mikrokuorinta kasvoille lupaa olla niin hellävarainen, että sitä voi käyttää jopa päivittäin. Suunniteltu erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Rakeet ovat biohajoavaa luonnolllista piioksidia. Sisältää lisäksi mm. luonnollista salisylaattia, kistus-uutetta ja kameliaöljyä.

Itse en nykyisin ole oikein kasvoilla rakeellisten kuorintojen ystävä vaan suosin mieluummin kemiallisia kuorintoja, jotka ovat iholle hellävaraisempia. Kuorivuutta tässä oli kuitenkin siinä määrin etten ole varma suosittelisinko itse välttämättä oikein kenellekään päivittäiseen käyttöön. Jos ihosi on tulehtuneen epäpuhdas niin tällöin ei missään nimessä ihoa tulisi rakeellisen kuorinnan kanssa käydä lävitse.

Rakeelliseksi kuorinnaksi oli ihan kiva ja jos sellaisista itse pidät niin voin lämpimästi tätä sinulle suositella!


Musta kasvonaamio lupaa puhdistaa iholta epäpuhtauksia ja liiallista rasvaa, hillitä talituotantoa sekä rauhoittaa ja kosteuttaa. Koostumukseltaan geelimäinen, joka jähmettyy hieman iholla muttei kuitenkaan kiristä. Sisältää mm. bincholan-hiiltä, luonnollisia salisylaatteja, kistus-uutetta sekä kameliaöljyä. Soveltuu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Vaikutusaika 10-15 minuuttia, suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Tämä ei tosiaan kasvoille ollessa jähmettynyt iholle lainkaan epämukavalla tavalla, mutta poistamisen sanoisin olevan aikalailla samaa luokkaa kuin savinaamioissakin. Savinaamiot tämä ehdottomasti päihittää ja tuntuu kaiken kaikkiaan sen verran miellyttävältä, että taidan tämän tulla käyttämään loppuun asti.


Moussemainen kasvovoide lupaa kosteuttaa, rauhoittaa, hillitä rasvoittumista ja ehkäistä epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihonsävyä. Sisältää mm. luonnollisia salisylaatteja, kistus-uutetta sekä kameliaöljyä. Soveltuu rasvaiselle ja sekaiholle.

Koostumus tässä on todella jännä, moussemainen kuvaa tätä melko hyvin. Tuntuu todella miellyttävältä iholle levitettäessä eikä rullaa meikin alla. Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä todella paljon!


Kevyesti sävytetty kasvovoide antaa iholle luonnollisen, kevyesti peittävän lopputuloksen. Sisältää mm. kistus-uutetta, kameliaöljyä sekä rohtosammakonputkea. Sopii kaikille ihotyypeille.

Sävyjä ei tosiaan ole kuin yksi ja kuten yleensä, se on aavistuksen liian tumma omalle kalpealle iholleni. Ei ole kovin peittävä, joten sävyero ei ollut lainkaan silmiinpistävä eli periaatteessa tästä huolimatta olisin tuotetta voinut käyttää. Peittävyydeltään onkin aikalailla sitä mistä pidän eli tasoittaa ihonsävyä antaen luonnollisen lopputuloksen. Jos mahdollista niin kannattaa käydä testaamassa sävyä iholle!


Kokonaisuutena koko Jeju-linja on todella mielenkiintoinen ja tuotteet antavat ehdottomasti vastinetta rahalle. Linja on nuorille suunnattu, mutta ei kannata antaa tämän hämätä vaan ottaa näitä käyttöön myös hieman varttuneemmalla iholla mikäli tuotteina ovat sellaisia mitä ihosi kaipaa.


Noudatatko sinä kosmetiikan ikäsuosituksia vai hypitkö näiden yli?

8 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoisia tuotteita. Itse tulee käytettyä lähintä ikääntyvälle iholle tarkoitettuja tuotteita, kun ikää on jo 33+ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus nuoremmille suunnattujenkin tuotteiden joukosta löytyy hyviä ikääntyvällekin iholle :)

   Poista
 2. Kiinnostavaa. Itsellä kun on tuo vitiligo, olisi kiva saada sellainen tuote, joka saa ihon näyttämään tasaiselta eikä laikukkaalta.

  VastaaPoista
 3. Taidan olla liian vanha näille. Muuten kuulostivat hyville tuotteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata liian tarkkaan ikäsuosituksia katsoa, ne ovat vain suosituksia :)

   Poista
 4. Katson ikä suosituksia yleensä suuntaa antavasti. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat