tiistai 25. elokuuta 2020

Kesälomareissu I: Kukkolan tila

 Koronan vuoksi kovinkaan suuria suunnitelmia meillä ei kesälomalle ollut ja erinäisten seikkojen vuoksi ne pienetkin suunnitelmat kokivat hieman muutoksia. Reissut tänä vuonna sijoittuivat siis erittäin lähiympäristöön. Ensimmäinen viikkohan meillä meni hieman penkin alle kesäflunssan vuoksi, mutta onneksi toisella viikolla saimme hieman lomasta kiinni. Suuntasimme ensimmäiseksi eräänä iltapäivänä vain muutaman kilometrin päässä kotoamme olevalle Kukkolan tilalle, jossa en jostain kumman syystä muista koskaan käyneeni!

Kukkolan tilalle pääsee vierailemaan täysin veloituksetta ja siellä voi nauttia vaikka omia eväitä. Toki pientä paikallista toimintaa kannattaa aina tukea ja lahjoittaa hieman rahaa vaikka kotimuseossa käydessään tai vierailla kesäkahvilassa. Me teimme jälkimmäisen ja kävimme reissulla juomassa kahvin ja mehun kesäkahvin upeassa miljöössä. Neiti sai prinsessamehua, joka vaikutti olevan melkoista herkkua!

Tilalla se neidille mieluisin asia oli eläimet. Meidän vieraillessamme sieltä löytyi katseltavaksi lampaita, hevosia, kanoja, kukko sekä käsittääkseni jonkinlaisia ankkoja. Näistä ehdottomaksi suosikiksi nousi lampaat! Pyörähdimme lisäksi nopeasti kotimuseossa sekä katselemassa puulajipuistoa, puutarhaa sekä hiljaista huonetta. 

Todella mielenkiintoinen vierailukohde ja aivan kivenheiton päässä! Tulevina kesinä tulemme ehdottomasti vierailemaan täällä useammin. Mieleeni tuli myös, että jos joskus suurempia juhlia olisi järjestämässä niin nuo Kukkolan tilan tilat olisivat aivan upeat!

Oletko sinä harrastanut tänä kesänä paljon lähiseutumatkailua ja tehnyt jotain vastaavanlaisia "löytöjä"?

10 kommenttia:

 1. Lapsille kotieläimet ovatkin varmaan yhtä iso elämys kuin jotkut "eksoottisemmat" eläimet jossain eläintarhassa.

  VastaaPoista
 2. lapsille varmasti mieluisa retkikohde :)

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Jos koronasta voi jotain positiivista kaivaa, niin kotimaiset kohteet ovat saaneet enemmän ansaittua huomiota.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihan paikka! Pieni neiti varmasti tykkäsi paikasta. terkuin tuulanneli

  VastaaPoista
 5. olipas kivantuntuinen paikka! Pikkuneiti viihtyi varmasti hyvin siellä :)

  VastaaPoista
 6. Ihana paikka. Eläimet ovat parhaita :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat