maanantai 31. elokuuta 2020

Disney+


Oletko jo huomannut, että Suomeen on tulossa uusi suorastoistopalvelu Disney+ 15.9.? Nimensä mukaisesti valikoimista löytyy Disneyn elokuvia ja sarjoja sekä lisäksi National Geographicin dokumentteja. Elokuvista on vinkattu löytyvän mm. Marvelin tuotantoa eli itselleni sieltä varmasti löytyisi paljon mieluisia elokuvia. Valitettavasti itse en ole ainakaan vielä löytänyt kuitenkaan tarkempaa listausta tulevista elokuvista ja sarjoista, tätä on kai lupailtu ainakin jossain määrin julkaistavan ennen tuota syyskuun puoliväliä. Palvelun voi ostaa itselleen tällä hetkellä tarjoushintaan 59,99€ vuodeksi (normaalihinta 69,99€), mutta palvelua on mahdollista tilata itselleen myös kuukausittain 6,99€.


Aiotko sinä kokeilla ko.suoratoistopalvelua? Mikä on sinun suosikkisi suoratoistopalveluiden valikoimasta vai oletko pärjännyt tähän asti täysin ilman näitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat