lauantai 22. elokuuta 2020

Väärä siirto

Heti alkuun voisin mainita sen, että harmikseni tämä kirja ei kuulu O'Dell-kirjoihin eli jo muutaman kirjan verran tutuksi tulleet henkilöhahmot eivät tässä kirjassa seikkaile.


Alex Kava Väärä siirto (One False Move) -kirjassa seurataan jälleen sarjamurhaajan jahtia, mutta tällä kertaa hieman eri tavalla. Tässä kirjassa on ehkä useampikin päähahmo, jotka tulevat kyllä lukijalle kirjan edetessä tutuksi.


Kirja sisältää murhia, raakojakin sellaisia, mutta eräällä tapaa ne eivät ehkä tässä ole kuitenkaan keskiössä. Enemmänkin kirja seuraa tappajan pakoa pankkiryöstön jälkeen.


Ei missään nimessä huono kirja, mutta olen jo selkeästi tykästynyt Maggie O'Dell -henkilöhahmoon ja jonkin aikaa kirjan alusta meni harmitellessa kun hän ei tässä kirjassa mukana ollutkaan. Kavan kirjat sisältävät kuitenkin aina voimakkaita naishahmoja ja niitä myös tästä löytyy, kuten myös yllättävä loppu.


Kuinka herkästi sinä tykästyt johonkin tiettyyn henkilöhahmoon lukiessasi?

8 kommenttia:

 1. Todellakin herkästi! Sen takia rakastan esim. Sherlock Holmesin kirjoja, sillä niissä voin kuvitella samat hahmot aina seikkailemassa!

  hanna
  <a href="https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi>https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi</a>

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa taas tosi jännittävältä kirjalta :)

  VastaaPoista
 3. Oletko lukenut Sara Strindbergin Rakkauden Antarktiksen? Suosittelen! En edes muista keneen sellaiseen henkilöhahmoon olisin viimeksi tykästynyt, joka esiintyy useammassakin kirjassa.

  VastaaPoista
 4. Kun luen hyvin eri tyyppisiä kirjoja, niin vaikka samastun henkilöön, niin en odota hänen olevan seuraavassa kirjassa.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat