torstai 6. elokuuta 2020

Shopping @eleven

*)mainoslinkki
postauksen kuvat lainattu verkkokaupan sivuilta

Huomasin tuossa äskettäin, että minulla alkaa muutamissa tuotekategorioissa olla siinä määrin vajumisen merkkejä, että pitänee kohta ostaa näitä lisää. Koska itse tykkään vältellä toimituskuluja jos vain mahdollista niin yritän keskittää tilaukseni yhteen paikkaan. Tokihan tämä on ekologisestikin ajatellen parempi vaihtoehto. Kivijalkamyymälät voisivat monessa mielessä olla se paras vaihtoehto, mutta valitettavasti läheltä ei aina löydy välttämättä kaikkea mitä itse juuri olisi vailla. Niinpä siis pääsette verkkoshoppailemaan minun kanssa eleven-verkkokauppaan. Katsotaan saisinko sieltä yli 50€ arvosta tilausta aikaiseksi, että välttyisin noilta toimituskuluilta?


Itse tykkään käyttää erikseen silmämeikinpoistoainetta ja voisi olla kivaa vaihtelua kokeilla jotain uutta. Bongasinkin sivuilta * Nivea Glow silmämeikinpoistoaineen (4,95€/125ml), johon en ole aikaisemmin törmännyt. Lupaa poistaa myös vedenkestävän meikin, joten voisi olla kokeilun arvoinen tapaus. Toinen varteen otettava vaihtoehto voisi olla * Holika Holika Clean Up silmämeikinpoistoaine (5,95€/100ml). Saattaisinpa jopa tilata molemmat kerralla, koska näitä kuluu jatkuvalla tahdilla eikä tosiaan tällä hetkellä käytössä olevassa pullossa ole paljoa jäljellä.

Myös meikinpuhdistusaine alkaa olla loppumaisillaan ja tarvitsen näitä omansa sekä suihkuun että wc:n puolelle, koska en jaksa kuljettaa aina suihkuun mennessä erikseen sinne putsaria mukanani. Öljymäisiä puhdistustuotteita minulla on muutamakin, mutta 2-vaiheen puhdistustuotteeksi haluaisin jonkin maito- tai voidemaisen koostumuksen. Nivealta löytyisi kaksi hyvää vaihtoehto, joita en itse ole testannut * Daily Essential Gentle Cleansing Cream ( 5,50€/150ml) sekä * Naturally Good Cleansing Milk (5,95€/200ml). * Urtekram Nordic Birch (4,95€/245ml) vaikuttaisi myös kokeilun arvoiselta tuotteelta. Vaahtoavat puhdistustuotteet eivät tosiaan ole ensisijainen vaihtoehtoni, mutta kieltämättä Missha Super Seed * Green Tea sekä * Blueberry Cleansing Foam (5,95€/150ml) kuulostaisivat molemmat mielenkiintoisilta ja soveltuisivat kyllä hyvin suihkun puolella käytettäviksi.Seerumia käytän itse päivittäin, joten näitäkin kuluu käytössä hyvää tahtia. The Ordinaryn tuotteista bongasin pari erittäin mielenkiintoista tuotetta, jotka haluan ehdottomasti vielä joskus testata! * Argireline Solution 10% (9,95€/30ml), * Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% (9,95€/30ml), * Marine Hyaluronics (13,95€/30ml), * Matrixyl 10% + HA (14,90€/30ml). Näistä todennäköisesti ensimmäinen ja kolmas lähtisivät nyt tilaukseen ja kaksi muuta pitäisin mielessä jatkoa ajatellen.

Aika nopeasti sen 50€ arvosta tilausta saisi aikaiseksi ja jos hieman jäisi vajaaksi niin aina toki tilaukseen voisi lisätä mukaan pari kangasnaamiota. Näitäkään ei enää kovinkaan montaa itselläni kaapissa ole. Ennen tilausta voisin kuitenkin vielä hieman vertailla jonkin toisen verkkokaupan valikoiman kanssa.

Oliko tässä jotain sinulle tuttuja tuotteita, joista voisit kertoa kokemuksiasi?

10 kommenttia:

 1. Mä en ole muuten vielä koskaan shoppaillut Elevenillä. Nyt eksyin tämän kautta katsomaan heidän verkkokauppaansa. Tuo Holika Holikan putsari on ainakin hyvä! :)

  VastaaPoista
 2. Näistä tuotteista ei oo mitään tuttuja mutta äkkiä alkoi kiinnostamaan tuo nivean silmämeikinpoistoaine, ei oo ainakaan hinnalla pilattu!

  Mukavaa loppuviikkoa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ainakaan sitä tilannut, mutta se kyllä olisi todellakin mielenkiintoinen!

   Poista
 3. Tuohon Niveaan törmäsin reilu kk sitten Pilkon Citymarketissa, kun sitä siinä katselin :D Mutta päädyin normaaliin miselliveteen kuitenkin.

  Misshan putsareita olen myös katsellun aina kaupassa, mutta ei vaan ole tullut tartuttua, vaikka ne riittoisia olisikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en Misshan putsareita ole ehtinyt vielä testailemaan.

   Poista
 4. Ordinary on mulle noista tutuin tuote.

  VastaaPoista
 5. Näistä ei ole käytössä tuttuja mitkään ja muutoinkin moon tälläinen ihanhoitominimalisti :D Eleveniltä tein kyllä tilauksen alkukesästä ja olin supertyytyväinen ♥

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat