lauantai 18. toukokuuta 2019

Maria Nila

Maria Nila on ruotsalainen hiusbrändi, jonka tuotteet valmistetaan luonto huomioiden Ruotsissa. Valikoimista löytyy kaikille hiustyypeille tuotteita ajatuksella, että jokainen hiustyyppi on voimavara eikä este tai hidaste kauniille kuontalolle. Tuotteet ovat vegaanisia (lukuunottamatta poistumassa olevaa Creator Original -tuotetta.)

/blogiyhteistyö, *) postaus sis.mainoslinkkejä/


Sain itselleni testiin ison setin Maria Nilan tuotteita, minkä lisäksi itseltäni jo löytyi kaapista kuivashampoo. Hiustenhoito- ja pesutuotteiksi valitsin värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet:


Luminous Colour * Shampoo (ovh 27€/350ml), * Conditioner (ovh 27€/300ml) ja * Colour Guard Masque (ovh 29€/250ml) ovat siis värjätyille hiuksille tarkoittu hoitotrio. Shampoo on sulfaatiton ja pesee hiukset hellävaraisesti. Hoitoaine pehmentää, kosteuttaa ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Naamio parantaa hiusvärin kestoa sekä antaa sille kiiltoa saaden värin myös näyttämään eloisammalta.

Tykkään ehdottomasti tuotteiden tuoksusta ja sen lisäksi kun ne vielä tekevät sen mitä lupaavat niin voiko muuta toivoakaan? Shampoo pesee hiukset puhtaiksi ja hoitoaine riittää selvittämään hyvin hiukset, naamioilla saa hieman lisää extrahoitoa hiuksille.


Invisidry Shampoo (ovh 25€/250ml) tekee hiuksista hetkessä rasvattoman tuntuiset ja se sopii niin vaaleille kuin tummillekin hiuksille sekä * Volume Spray (ovh 28€/400ml) antaa hiuksille tuuheutta samalla suojaten hiusväriä haalistumasta.

Molemmat tuotteet pääsivät lemppareideni joukkoon; kuivashampoo ei jätä hiuksiin ikäviä valkoisia rantuja ja vie rasvaisuuden ja likaisuuden tunteen pois, volyymisuihke antaa tuuheutta joka ei latistu heti ulos ovesta astellessa.


Colour Refresh * Cherry Red & * Vivid Violet (ovh 17€/100ml tai 29€/300ml) ovat väripigmenttejä sisältäviä hiusnaamioita. Väripigmentit pysyvät hiuksissa niiden kunnossa riippuen 4-10 pesukertaa.


Vivid Violet on upea violetti ja


Cherry Red päheän kirsikkainen sävy.

Tätä kaksikkoa en valitettavasti oman elämän hektisyydestä johtuen ehtinyt testailla, joten näistä en kokemuksia tähän hetkeen osaa sanoa mutta seuratkaa Instagramia, koska nämä pääsevät ehdottomasti heti testiin kun siihen hyvä lovi vain löytyy!

Oletko sinä jo ehtinyt testailla Maria Nila -tuotteita ja kenties löytänyt sieltä omia lemppareita? Mielelläni myös noista värjäävistä hiusnaamioista kuulisin kokemuksia :)

12 kommenttia:

 1. Oho, onpas pigmenttisiä tuotteita:o Kiinnostus heräisi, ellen olisi siirtynyt monen muun tavoin juuri curly girl-metodiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pääsen noita vasta muuton jälkeen testaamaan kun en viitsi ottaa riskiä tahrimisesta täällä pikkuveljen luona :D Eli kannattaa kesäkuussa mun Instagramia seurailla tarkkaavaisesti :)

   Poista
 2. Ois ollu kiva nähä sun hiuksissa tuo väri! Mutta sen ehtii! Mielenkiintoinen!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa seurailla Instagramia, koska tulee sinne näkyviin - mahdollisesti jo kesäkuun aikana ;)

   Poista
 3. Minäkin käytän nyt vain Curly girl-metodiin sopivia tuotteita, joten nämä jäisivät testaamatta.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköiset nuo purkit ja itse brändikin kuulostaa kivalta, vaikka en ole sen enempää siihen itse tutustunutkaan :) Nimen kyllä kuullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä loistavia tuotteita, kannattaa testata joskus :)

   Poista
 5. Näitä oon miettinyt kokeiltavaksi, mutta vielä on jäänyt testaamatta! Vaikuttaa kivoille! :)

  VastaaPoista
 6. Oon kuullut näistä paljon ja nää vaikuttaa kyllä tosi hyviltä! Pitäisi joskus kokeilla 😊

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

MADARA -40%

saatu ilmaistuote *)mainoslinkki Huomenna se starttaa, nimittäin * Mádaran huippusuosittu kampanja, jonka aikana voit ostaa normaa...

Luetuimmat