lauantai 29. elokuuta 2020

Verellä sinetöity

Odotus palkitaan ja vihdoin uusi O'Dell-teos. Nytkähtääkö tässä rakkaustarina eteenpäin?


Alex Kava Verellä sinetöity (A Necessary Evil) -kirjassa on tosiaan mukana FBI-agentti Maggie O'Dell, johon olen itse alkanut kovasti tykästyä. Tämän lisäksi kirjassa esiintyy muita entuudestaan tuttuja henkilöitä kuten ensimmäisessä kirjassa pakoon päässyt pappi.


Kirjassa nivoutuu kaksi murhasarjaa yhteen varsin luontevasti. Jonkinlaista kutinaa varsinaisen murhaajan suhteen itselläni oli, mutta juoni sai pidettyä jännityksessä loppuun asti. Ja vastaus tuonne aiempaan; ei ainakaan vielä.


Jokainen kirjoista on tosiaan itsenäinen teos, mutta nivoutuvat siinä määrin yhteen, että toistan edelleen itseäni; varsinkin nämä O'Dell-kirjat kannattaa lukea järjestyksessä!

Kuinka kauan sinulla yleensä kestää kirjan lukemisessa kannesta kanteen?

8 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että olen muutamia dekkareita lukenut yhdellä kertaa kaiken. En ole vain yksinkertaisesti voinut lopettaa ja olen siis saattanut lukea koko yön aamuun saakka. Näin on tapahtunut vain viikonloppuna :D

  VastaaPoista
 2. Tällä hetkellä en ehdi lukemaan kirjoja. Parempi näin, koska en malta lopettaa kesken vaan ahmin koko kirjan kerralla!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselle! Tällä hetkellä riippuu aivan kirjasta kauanko kestää lukea - jos se tempaisee mukaansa niin menee hujauksessa, jos on esim työhön liittyvä kirja niin saattaa kestää viikkojakin :D

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työhön ja opintoihin liittyvät kirjat tosiaan harvemmin tempaisivat niin täysillä mukaansa :D

   Poista
 4. Minulla kirjan lukeminen tai kuunteleminen kestää parista päivästä useampaan kuukauteen. Riippuu kirjasta. On ihanaa kun lukuhimo iskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en malta montaa kuukautta odottaa kirjan loppuun pääsemistä :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat