keskiviikko 12. elokuuta 2020

Luonnonkosmetiikkapäivät syksy 2020

Yhteistyössä House of Organicin kanssa.
*)mainoslinkki


* House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät upeine tarjouksineen on jälleen täällä ja haluankin teille taas vinkata muutamista loistavista tarjoustuotteista! Joka päivälle löytyy omat tarjoustuotteensa, joten valikoima kannattaa ehdottomasti päivittäin käydä kurkkaamassa lävitse. Lisäksi koodilla YHDISTÄ saat ilmaisen toimituksen tilaukseesi, tällöin tilauksesi myös automaattisesti yhdistyvät yhdeksi ja lähtevät maanantaina samassa paketissa kootusti matkaan sinulle.


Tässä muutama nosto keskiviikon tarjouksista, jotka kannattaa ehdottomasti huomioida:

* Crazy Rumors -huulivoiteet 3€ (ovh 4,90€): nämä ovat järjettömän herkullisia ja ainakin omilla huulillani täydellisesti toimivia huulivoiteita. Olen tilannut näitä joskus iHerbin kautta, mutta koska nykyään yritän suosia suomalaisia tai vähintään eurooppalaisia verkkokauppoja niin näiden käyttö on jäänyt. Itseasiassa huulivoiteille saattaisi olla tarvettakin...
* Evolve Hyaluronic Serum 26€ (ovh 34,90€) on hurjan paljon kehuja saanut seerumi, mutta ei lainkaan suotta. Olen itsekin tätä jossain vaiheessa pullon käyttänyt ja tykkäsin kovasti!
* Evolve Radiant Glow Mask 17€ (ovh 22,90€) on ihanan suklainen kasvonaamio. Todellista luksusta ihonhoitoon! (Kokonaisuudessaan kannattaa sarjan valikoima katsoa, koska itse en sieltä ainuttakaan epämieluista tuotetta ole vielä löytänyt!)

P.s. Instagramissa tulee starttaamaan myös tähän liittyen arvonta, joten kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa - tätä ennen kurkkaa valikoima, koska ilman sitä et pysty osallistumaan mukaan ;)


Mitkä ovat sinun suosikkisi House of Organicin valikoimasta?

8 kommenttia:

 1. Weledan skin foodia pitää ainakin tilata! Ihan paras rasva kuivalle iholle. :)

  VastaaPoista
 2. House of Organicsilta en olekaan koskaan tilannut, vaikka luonnonkosmetiikka on kyllä tuttua! :) Patyka ehkä oma suosikkimerkkini ja Laverasta pidän myös!

  VastaaPoista
 3. Pitääkin käydä ihan kurkkimassa millaisia tuotteita löytyy. :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä tänäkin vuonna hyvät tarjoukset. Bybin kasvosuihke oli mun lemppari 🥰

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat