perjantai 7. elokuuta 2020

Hamppufarmi

Julkaistu alun perin 11.2.2019
saatu ilmaistuote

Itse olen päässyt tekemään jo aikaisemmin tuttavuutta yhden Hamppufarmin tuotteen kanssa ja totesin sen sanalla sanoen LOISTAVAKSI. Nyt sain ilokseni ison setin tuotteita testailtavakseni - itseasiassa setistä riitti jaettavaksi myös vanhemmilleni, jotka innolla ottivat tuotteet kokeiluun.Saamani paketti sisälsi tosiaan varsin hyvän setin valikoiman tuotteista; hamppua niin siemeninä, rouheena kuin öljynäkin.

Hampusta monille voi tulla mieleen päihdyttävät aineet, mutta kun puhutaan ruuasta (tai esim. vaatteista) niin kyse on eri asiasta. Hamppu on erittäin ravintorikas kasvi, superfoodia parhaimmillaan. Sisältää proteiineja sekä omega-rasvahappoja; omega-6 sekä omega-3 suhde on optimaalinen 3:1 ja saat päivittäisen annoksesi jo kahdesta ruokalusikallisesta.

Tuotteista se ennakkoon minulle tuttu on Hamppusnack (ovh 4,20€/200g), jota suosittelen ehdottomasti jokaiselle! Päihittää sipsit sun muut mennen tullen!


Ihan ensimmäisenä setistä korkkasin suklaat testiin - jälkkäristä on aina hyvä aloittaa eikö? ;) Suklaata löytyy niin maitosuklaana kuin tummanakin suklaana (ovh 3,85€/80g) ja näiden valmistajana on toiminut Kultasuklaa Oy. Suklaat sisältävät kokonaisia hampunsiemeniä, jotka rouskuvat mukavasti hampaissa. Itse tykästyin ehkä enemmän kaksikosta maitosuklaaseen vaikka yritänkin kovasti kääntää kokonaisuudessaan kelkkaa suklaan kohdalla enemmän tumman puoleen..


Hampunsiemeniä ja rouheita testailin mm. välipalajogurtissa (maustamattoman jogurtin ja banaanin kera) sekä punaista ja sinista hamppurouhemixiä lisäsin muffinssien joukkoon; toimivat molemmissa erinomaisesti.

Hamppuöljyä testasin ihan sellaisenaan - tätähän ei saa käyttää ruuanlaitossa vaan pitää nauttia kuumentamattomana esim. salaatissa. Maku on itseasiassa aika miellyttävä eikä ole ongelma tai mikään saada tätä alas sitä kahta ruokalusikallista.


Kuinka sitten vanhempani kokivat hamppukokeilunsa? Äitini jo heti samana iltana viestitti, että siemenet ovat testissä ja hän pitää niistä ihan sellaisenaan. Rouheita he ovat käyttäneet puuron kanssa ja suklaat heilläkin hupenivat ensimmäisinä pois. Lyhyesti sanottuna ovat tuotteista tykänneet ja jos näitä kaupassa vastaan tulee niin varmasti jatkossa ostoskoriin nappaavat mukaan.


Oletko sinä kokeillut hamppua?

13 kommenttia:

 1. Itse en ole testannut kuin hamppukangasta sekä lankaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, eivät ole ennestään tuttuja, pistetään korvan taakse kokeilua varten. Hamppu on ekologinen kasvi ja sen käytön lisääminen olisi suotavaa kaikissa muodoissa, niin syötävänä kuin kankaana :)

  VastaaPoista
 3. Nuo Hamppusnacksit on niin hyviä! Silloin kun asuin vielä Lahdessa, eräs asiakas tarjosi niitä asiakasillan aikana ja tykästyin niihin heti. Just viime viikolla ostin niitä taas Ruohonjuuresta pitkästä aikaa :) Hyvänmakuinen ja terveellisempi herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin melkein, että noita kun maistaa niin koukkuun jää :D

   Poista
  2. Kyllä hamppuun jää todella herkästi koukkuun.

   Poista
 4. Mun täytyy ottaa oikeen asiaksi tutustua hamppuun edes jossain muodossa! Nää on kaikki ihan vieraita.

  VastaaPoista
 5. Minulla on hamppurouhetta kaapissa. Olen saanut pussin jostakin tilaisuudesta. Ja en ole edes avannut pussia. Huomenna testaan jugurtin kanssa. Ja tuo hamppusuklaa kuulostaa herkulliselta. Kiitos informoivasta postauksesta.

  VastaaPoista
 6. Nuo hampputuotteet on kyllä mainioita. Omia suosikkeja on siemenet ja öljy

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat