tiistai 4. elokuuta 2020

Fiilikset ensimmäisen päivän jälkeen

Kirjoittelin teille eilen lähteneeni mukaan Vahava 80/20 rasvanpoltto -verkkovalmennukseen kotitreenin kera enkä nyt malta jo heti seuraavana päivänä hieman ajatuksiani kertoa teille. Ihan ensimmäisenä toki se tuttu ajatus: miksi en ole tehnyt tätä jo aikaisemmin. Noh, tokikaan tämä ei kovinkaan paljoa aikaisemmin olisi ollut mahdollista koska jos oikein käsitin niin on alkanut pyörimään vasta nyt kesällä. 


Ihan tarpeeksi hyvin en ehtinyt sunnuntaina valmistautua starttiin valmennuksen ohjeisiin perehtyessäni, joten aamupala tuli nautittua hieman myöhemmin. Kävin Prismasta hakemassa itselleni keittiövaa'an sekä ruokatarvikkeita viikkoa varten. Itsehän olen aina ajatellut etten lähde ruokaa koskaan ikinä punnitsemaan, mutta tässä se taas nähtiin. Omana ajatuksenani on, että teen tätä alkuun kunnes alas jo silmämääräisesti paremmin hahmottamaan annoskokoja. 


Ohjeet tässä valmennuksessa on melko simppelit, vaikka varsin kattavat ovatkin. Ruokavalioon on selkeä raamitus, mutta sitä on erittäin helppo muokkailla saadakseen vaihtelua. Ja mikä tärkeintä; se on erittäin monipuolista ja ravitsevaa. Itse en aamua lukuunottamatta tuntenut pahemmin nälkää koko päivän aikana, annoskoot ovat aikaisempaan nähden selkeästi suuremmat. Olen siis todennäköisesti syönyt aivan liian vähän sitä oikeata ruokaa ja kompensoinut sitä sitten sillä iltamussutuksella eli saanut loppujen lopuksi huomattavasti extrakaloreita.


Treenejäkin ehdin katsella lävitse sekä tehdä jo yhden treenin. Tavoitteena olisi tehdä 1-2 treeniä vähintään neljänä päivänä viikossa, pitäen kuitenkin viikoittain ainakin yhden kokonaisen lepopäivän. Treeneissä on hyvin variaatiota helposta vaativampaan ja eri treenivaihtoehtoja löytyy 30 eli myös näissä on hyvin vaihtoehtoja.

Kokonaisuutena sanoisin, että olen toooosi innoissani tästä hommasta ja toivonkin innostuksen kantavan loppuun saakka. Itse tosiaan aloitin valmennuksen heti kesälomani alussa eli ehdin nyt valmennuksen puoleen väliin saakka kaikessa rauhassa harjoitella kuinka homma toimii, siten ehkä hieman luistavammin saan tämän sopimaan työarkeenikin mukaan. Ajatuksenanihan on tosiaan saada tästä se hyvä perusmalli arkeen jatkossakin. Juuri sen vuoksi valmennuksen ideasta innostuin.


Oletko sinä koskaan osallistunut (onnistuneesti) verkkovalmennukseen?

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Varmasti hyvä pyrkiä kestävämpään terveelliseen muutokseen👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mielestäni ainoa oikea tapa, jos haluaa jotain pysyvää!

   Poista
 2. En ole itse koskaan osallistunut treeneihin verkkovalmennuksen kautta. Tokin muun tyyppisissa verkkovalmennuksissa olen työn puolesta ollut mukana jo vuosia. Jään mielenkiinnolla seuraamaan minuna verkkovalmennus sujuun. Tsemppi Mira <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! En ole koskaan verkkovalmennusta kokeillut, mutta kolmannen lapsen jälkeen sain yhteistyönä 3kk saliohjelmat, salikortin ja ruokavalio-ohjauksen. Se toimi. Raskauden aikana tuli hankittua yli 25kg...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi kyllä vielä parempi jos olisi mahdollisuus siellä kuntosalilla käymiseen. Omalla kohdalla liian haastavaa yksinhuoltajana ja toisaalta mietityttää myös kuinka korona syksyllä tulee kuntosaleihin vaikuttamaan..

   Poista
 4. Kerran lähdin mukaan yhteen valmennukseen, mutta ajankohta oli todella huono. Samaan aikaan sattui läheisen menetys, joten se valmennus jäi puoli tiehen. Voisin kyllä kokeilla valmennusta nyt uudelleen. Tsemppiä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Vahavan valmennusta lämpimästi jos tuntuu sinulle vain sopivalta :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat