torstai 20. elokuuta 2020

Blink of an Eye

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Ethän ole kesän kiireissä unohtanut hoitaa herkkää silmänympärysihoa? Tämän päiväinen tuote on loistava niin kesä- kuin talvikäyttöönkin!


on nimensäkin mukaisesti silmänympärysvoide, jota voi käyttää myös naamiona. Lupaa tehokosteuttaa, häivyttää pieni juonteita sekä hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Naamiona käytettäessä levität vain runsaamman määrän tuotetta silmänympärysiholle yötä vasten.

Koostumuksesta ehkä voidegeeli kuvastaisi tuotetta parhaiten, on siis kevyehköä ja nimenomaan kosteuttavaa. Itse olen huoletta tätä käyttänyt myös liikkuvalla luomella ilman turvottavaa vaikutusta. Jos sinulla on herkästi turpoavat luomet niin tällöin tokikaan en suosittele välttämättä tätä liikkuvalle luomelle kokeilemaan.


Tuotteena sellainen, että soveltuu aivan kaikille iästä riippumatta. Ihona tehokosteuttaja ja sitähän jokainen iho kaipaa.


Oletko sinä käyttänyt silmänympärysiholla naamioita?

8 kommenttia:

 1. Silmänympäryksiä ei saa unohtaa ja itse olen hoitanut niitä jo alle
  18-vuotiaasta. En koskaan mene nukkumaan ilman silmänympärysvoidetta
  ja olen käyttänyt myös silmänympärysnaamioita. Silmänympärysihon
  paksuus on vain 0,5 millimetriä, kun taas muualla iho on noin kaksi millimetriä paksua. Joten siitä pitää kyllä huolehtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taisin aloittaa vasta 20-vuotiaana silmänympärysvoiteen käytön. Muistaakseni joskus sellaisen ohjeen olen kuullut, että pitäisi aloittaa siinä vaiheessa (viimeistään) kun aloittaa käyttämään silmämeikkiä...

   Poista
 2. Juuri sain Oslon lentokentällä taas jonkun silmänympärysvoidenäytteen, jonka kyllä senkin käytin, mutta suosikkini on vuosikausia jo ollut Cliniquen Pep-start. Kiva pakkaus ja voide, joka ei ärsytä.

  VastaaPoista
 3. Mä saan kaikista silmänympärysvoiteista ihottumaa :/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat