torstai 26. syyskuuta 2019

Skin Treat

saatu ilmaistuote
*) mainoslinkki

Alkuun muutama sana itse sarjasta jos vaikkei ole kaikille tuttu. Skin Treat on vartalon ihonhoitoon tarkoitettu vegaaninen tuotesarja, jolta löytyy luonnollisen hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita.

Itselleni sain muutamia tuotteita sarjalta testiin, joista nyt esittelyyn pääsee tämä kaksikko:




Kemiallisia kuorivia aineita kuten sitruunavettä, vihreää teetä sekä AHA- ja PHA-happoja sisältävä vartalovaahto virkistää elotonta ihoa kuorien siitä samalla hellävaraisesti pois kuolleet ihot sekä epäpuhtaudet. Tuote käytetään kuivalle iholle ja sen voi antaa vaikuttaa iholla yön yli.

Itse levitin vaahdon iholle ennen suihkuun menoa eli annoin sen vain ehkä noin 10 minuuttia iholla vaikuttaa. Vaahto on miellyttävä ja helppo levittää eikä tunnu iholla juuri miltään. Vaikutti sen verran hellävaraiselta, että saattaisin joskus itsekin uskaltautua pitämään yön yli - jos olisi mahdollisuus heti aamusta suihkussa käymiseen :D


Kuorintavoide on perinteisempi siinä mielessä, että tästä löytyy kemiallisen kuorivuutensa (AHA- ja PHA-happojen) lisäksi myös mekaanisesti kuorivia kiteitä. Annetaan vaikuttaa iholla 1-3 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan pois.

Kuorivista kiteistä huolimatta myöskään tämä ei missään nimessä tuntunut liian tujulta omalle iholleni. Vartalon iholle ehkä itse kaipaankin selkeästi tuntuvaa kuorivuutta vaikka kasvoille mieluummin valitsenkin kemiallisen kuorinnan.

Kokonaisuudessaan tuotesarja on todella mielenkiintoinen ja varmasti lisääkin tulette vielä näistä tuotteista kuulemaan! Iso plussa myös siitä, että purnukoiden kyljissä on suomennettuna todella hyvin käyttöohjeet!

P.s. Skin Treat -tuotteet ovat klubilaisille 29.9.19 asti -50% tarjouksessa eli nyt jos koska kannattaa nämä kotiuttaa!! <3


Valitse sinä mieluummin kemiallisen vai fysikaalisen/mekaanisen kuorinnan?

9 kommenttia:

  1. Aikoinaan tapasin käyttää kuorintavoidetta, mutta sitten ostin sellaisen pienen akulla toimivan kasvoharjan ja käytän sitä viikottain. Toimii mielestäni hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole noille kasvoharjoille jotenkaan oikein koskaan syttynyt vaikka kokeillut olen :D

      Poista
  2. Aika kiva yhdistelmä, että on sekä kemiallisesti että mekaanisesti kuoriva. Plussaa vegaanisuudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin postaukseen mainita, että ovat nyt lisäksi klubilaisille -50% tarjouksessa!! :)

      Poista
  3. Justiinsa näin jossain mainoksen näistä Skin Treat sarjan tuotteista ja ne herätti mielenkiintoni joten oli kiva lukea heti perään kokemuksia näistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa laittaa tilaukseen nyt tarjouksen aikaan mikäli kiinnostavat :)

      Poista
  4. Mielenkiintoinen tuote. Skin Treat - laitan muistiin.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Tehokkuus, hellävaraisuus ja vegaanisuus kuulostaa hyvältä! Olisipa kiinnostava kokeilla kuorintavoidetta, jossa sekä mekaaninen että kemallinen vaikutus.

    Johanna / Karisma Coaching

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat