keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Lottovoitto!

lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Euro#/media/Tiedosto:Euro_cents_20160720.jpg


Ajatusleikit ovat aina hauskoja; mitä sinä tekisit jos voittaisit lotossa miljoonan tai jopa enemmän?

6 kommenttia:

  1. Kyllä mä opiskelisin uuden ammatin. Matkustelisin. Ostaisin läheisille kaikkea ihanaa. Maksaisin tietty velat pois, sehän nyt ei yllätä.
    Jos puhutaan miljoonista niin siitä olisi vara antaa rahaa heikommille yhteiskunnassa sekä eläinten ja luonnonsuojeluun. Kun Notre Dame paloi löytyi miljonääri, jos toinenkin lahjoittamaan rahaa jälkeenrakennukseen. Minä en ymmärrä miten jotkut voi olla niin läpät silmillä, että antaa muiden kärsiä kohtuuttomasti itse rahavuorella yltäkylläisyydessä pyörien. Missä on ne miljonäärit, kun porukkaa kuolee nälkään koko ajan ja luontoa riistetään maksimoiden voittoa? Argh!!
    Olen itse Veikkauksien myyjä, meillä ostetaan arpoja ja pelataan pelejä lähes 10000/kuukausi. Myynetistä näemme myös meidän pisteeseen tulleet yli 200e voitot, javoin sanoa, että niitä ei paljon tuleverrattuna siihen summaan mitä ihmiset laittaa likoon. Peliongelmaisia näkee päivittäin. Joten JOS veikkaat niin veikkas kohtuudella, sellaisella summalla jonka voit surutta heittää menemään ilman, että taloutesi kärsii :).

    VastaaPoista
  2. Ostaisin saunallisen asunnon ja matkustelisin paljon. :D Ootko jo muuten huomannut, että uusi kauneusboksi tulee Suomen markkinoille? Näyttää tosi kiinnostavalta! Linkki: Boksi

    VastaaPoista
  3. Maksaisin loput asuntolainasta, matkustelisin,kokkailisin vihdoin läpi sen ranskalaisen keittiön salaisuuden kirjan reseptit. Jättäytyisin pois toisesta työstäni, mutta jatkaisin silti blogiani. Mutta se tärkein nauttisin elämästä, ilman ainaista mietintää rahasta.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat