tiistai 24. syyskuuta 2019

HelmiBoxi + alennuskoodi

saatu ilmaistuote

Joko sinä olet bongannut tänä vuonna markkinoille tulleen uuden suomalaisen kauneusboxin nimeltä HelmiBoxi? Boxin ideana on tuoda esille suomalaisia yrittäjiä tuotteineen etkä tämän kohdalla "osta sikaa säkissä" vaan pääset ennakkoon näkemään mitä tilaat. Hintaa boxissa on 26,90€ + postikulut toimitustavan mukaan (Schenker Noutopisteautomaatti ja postipaketti 4,50€, PostNord MyPack 7,20€) ja boxin arvo on 41,50€ eli säästät n.35% tuotteiden hinnasta ostaessasi ne boxina! Olen aiemminkin maininnut, että tykkään tuoda blogissa esille juurikin niitä pieniä suomalaisia yrittäjiä, joista monikaan ei ole kuullut, joten tämä boxi on ideologialtaan ehdottomasti nappi valinta minulle!

Pidemmittä puheitta kurkataan mitä boxi kätkee sisälleen:



"Sisältää Himalajan ruususuolaa, kookosöljyä ja oliiviöljyä sekä risiiniäljyä. Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoasi. Laadukkaat öljyt hoitavat ihoasi saaden sen tuntumaan silkkisen pehmeältä. Ruusuolasaippuan tuoksuina aidot eteeriset öljyt: Ruusuöljy ja pelargoniaöljy sekä mustapippuriöljy."

Sarjasta olen aiemmin kuullut, mutta tuotteita en ole ehtinyt testata. Suolasaippuaa olen joskus kyllä kokeillut, mutta jotenkin se jäi käytöstä - taisin sen lopulta antaa vanhemmilleni käyttöön.. Tämä on hieman erilainen koostumukseltaan kuin se aiemmin kokeilemani, joten katsotaan josko innostuisin tätä käyttämään enemmänkin. :)


"Ravitseva Shampoo Pitkille ja käsitellyille hiuksille. Ravinne Rikkaan arganöljyn ansiosta puhdistat hiuspohjasi ja hiuksesi hellävaraisesti, jolloin saat kiiltävän kauniit hiukset. Shampoo suojaa tehokkaasti ulkoisilta rasituksilta.
Quick Mask pitkille ja käsitellyille hiuksille. Ravitseva tehohoito pitkille ja käsitellyille hiuksille. Ravinnerikkaan arganöljyn ansiosta saat nautinnollisen hoitohetken. Quick Mask-hoitoa voit käyttää päivittäin pikahoitoaineen tavoin. Pidemmällä vaikutusajalla hoitavuus tehostuu."

Sarjasta en muista koskaan kuullenikaan.. Minikoot ovat kätevä ottaa esim. reissuun mukaan ja kokoa näissä on kuitenkin sen verran, että saa jo hyvin kuvaa minkälaiset tuotteet ovat.


Timeless Truth -kangasnaamiot (ovh 5,90€/kpl, boxissa 3kpl)
"Kangasnaamiot ovat helppokäyttöisiä hoitoseerumia sisältäviä naamioita. Tätä helpommaksi ei ihonhoito muutu."

Kangasnaamiot ovat aivan ihanaa hemmottelua iholle - ja jostain kumman syystä neiti katselee myös kovin uteliaana kun äidillä naamio on kasvoilla (eikä se katseluun jää vaan pitäisi päästä myös koskemaan :D). 


"Tehokas käsirasva mukavassa laukkuun käypäsessä koossa. Tuoksu on selkeä persikka ja citrus."

Ihana tuoksu, tulee mieleen ihan persikkarahka :D


Oli mahtavaa päästä tutustumaan boxiin ja suosittelen lämpimästi laittamaan tilaukseen mikäli tuotteet vaikuttavat sinulle mieluisilta - boxeja vielä postausta kirjoittaessa oli nimittäin tilattavissa! Toivon myös todella, että tälle boxille tulee jatkoa tulevaisuudessakin!

Jos kiinnostuit boxista niin saat nyt koodilla "bling" 30.9.2019 mennessä tehdystä tilauksesta toimituskulut pois eli maksat setistä vain tuon 26,90€!


Onko HelmiBoxi sinulle entuudestaan tuttu?

12 kommenttia:

  1. Minkälainen se laatikko on? En nähnyt kuvaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tullut siitä ottaneeksi kuvaa, koska ei ollut mitenkään erityinen. Vastaavanlainen pahvipakkaus kuin esim. Bette Boxissa, sisälle tuotteet oli pakattuna kuvissa näkyvään paperisilppuun sekä silkkipaperiin.

      Poista
    2. Ihmettelin samaa.. Kumma että saat näitä kun toteutus on tätä luokkaa

      Poista
    3. Mielestäni lähetyslaatikko ei ollut tässä se pääasia vaan sisältö :D
      P.s. on aika hassua kun myötäilet itse itseäsi ;)

      Poista
  2. Itselleni kaikki tuotteet ovat ihan vieraita! Käsivoide vaikuttaa sellaiselta, jonka voisin ottaa itselleni kokeiltavaksi! 🤗

    VastaaPoista
  3. Kotimaisuudesta plussaa!

    VastaaPoista
  4. Tämä on kyllä mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
  5. Tämä ei ole entuudestaan tuttu. Tuo suolasaippua kuulostaa hyvältä, vastaavia olen kokeillut aiemmin eri merkiltä :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat