keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

Kehukeskiviikko: Lipstick Love

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Lipstick Love -blogin Lindan: 
"Blogin takaa löytyy 26-vuotias turkulainen kosmetiikkaan ja kauneuteen hurahtanut nainen. Blogista löydät uusien kosmetiikkatuotteiden sekä vanhojen suosikkien esittelyjä, tuotearvosteluja, kuukausittaisten kauneusboksien sisältöjä sekä toisinaan ajatuksia ja mietteitä myös ihan jostain muusta kuin kosmetiikasta."

Lindan blogista tulee ensimmäisenä mieleen upeat kuvat sekä ammattitaitoisesti kirjoitetut postaukset. Huomaa, että molempiin on todellakin panostettu niin aikaa kuin vaivaakin!

Linda löytyy Instagramista nimimerkillä @llindaemiliaa. Haastan Lindan mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Lindan blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon ihanista sanoista! ♥ Mun on jo pitkään pitänyt kirjoittaa vähän laajempi yksittäinen postaus lukemistani blogeista vähän samaan tyyliin kuin tää, ja nyt se pitää varmaan oikeasti toteuttaa piakkoin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sitä tarvitsee sen pienen tönäysin, että saa asiat suunnitelmista toteutukseen :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Onko alkuperällä merkitystä?

Millä perusteella sinä valitset kahvisi? (Tai teen/kaakaon tms.) Pitääkö sen olla luomua, alkuperältään jostain tietystä maasta..? ...

Luetuimmat