torstai 27. kesäkuuta 2019

Hyaluronic Acid Treatment

/saatu ilmaistuote
*) sis.mainoslinkkejä/


Varsinkin kesäisin geelimäiset koostumukset ovat loistavia ja tänään esittelinkin teille uuden tuttavuuteni.


on muistirakenteen omaava geelihoito kasvoille. Sisältää nimensä mukaisesti neljää erilaista hyaluronihappoa, jotka tunkeutuvat ihon eri kerroksiin ja palauttavat näin kosteustasapainon kokonaisvaltaisesti ihoon.


Koostumukseltaan tämä on aika mielenkiintoista; jämäkkää geeliä, joka kannattaa ehdottomasti purkista ottaa spaattelin avulla! Kun otat purkista annoksen tuotetta, jää siihen kolo, mutta seuraavalla kerralla huomaat pinnan jälleen tasoittuneen :D


Annostelun kanssa kannattaa myös olla tarkkana, tämä on todella riittoisa tuote!


Itselläni tämä on ollut käytössä myös aamuisin meikin alla ja toimiikin tässä mainiosti (vaikka yökäyttöön onkin periaatteessa suunniteltu). Iho jää hieman nahkeaksi, mutta tuote imeytyy nopeasti ja meikkaaminen onnistuu tämän päälle mainiosti. Nahkeus ehkä enemmänkin käsissä levityksen jälkeen havaittavissa ja olenkin poikkeuksellisesti levityksen jälkeen usein käteni pessyt (yleensä hieron kasvovoiteen jämät käsiini).

Hurjan mielenkiintoinen tuote, joka jättää iholle kosteutetun tuntemuksen. Suosittelen lämpimästi niin tätä kuin muistakin Kicks Beauty -tuotteita, kannattaa käydä myymälässä näitä testailemassa mikäli mahdollisuus vain on!


Käytätkö sinä kesäisin mieluummin geelimäisessä muodossa ihonhoitotuotteita?

5 kommenttia:

  1. Onpas mielenkiintoisen oloinen tuote! Kieltämättä kiinnostus heräsi :D Täytyypä kurkata INCI-lista vielä jostain sivuilta :)

    VastaaPoista
  2. Hmm, kuulostaa kiintoisalta! Aika hauska tuo koostumus :)

    VastaaPoista
  3. I was extremely pleased to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!!

    I definitely appreciated every little bit of it and i also have you bookmarked to look
    at new information on your site.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat