lauantai 1. kesäkuuta 2019

B-active

Hyvinkin yleiseen tapaan myös itse yhdistän suupielten halkeilun/haavaumat B-vitamiinin puutokseen vaikka itseasiassa tästä harvemmin on kyse (yleensä näiden taustalla on bakteeri ja hiivat). Itselläni tosin aina tuhti B-vitamiinikuuri on tähän vaivaan auttanut, joten niinpä tartuin myös tällä kertaa B-vitamiinilisään.

/sis.mainoslinkkejä/


Frigss B-Active (ovh 3,85€/20tbl) on tarkoitettu aktiiviseen elämään; kiire, stressi sekä runsas fyysinen rasitus tunnetusti asettaa elimistön koville ja tällöin yleensä keho myös tarvitsee hieman lisäbuustia vitamiineista ja hivenaineita.


Tämä appelsiinin makuinen poretabletti sisältää B-vitamiinin lisäksi C-vitamiinia, sinkkiä, magnesiumia sekä kalsiumia. Tuote on maidoton, gluteeniton ja vegaaninen.


Oma kevääni on ollut superstressaava ja kiireinen, joten olisi varmaan jo hieman aiemmin pitänyt napata tämä käyttöön - jos vaikka nuo muutamat flunssat olisi tällä välttänyt..


Porejuoma maistuu hyvältä ja tällä on ollut todella hyvä aloittaa aamu. Ehkä se on itsesuggestiotakin, mutta tuntuu kuin tämän avulla se huonosti nukuttukin yö jää taakse ja saa enemmän virtaa päivään. Niin ja lisäksi tuo suupieleen ilmaantunut rikamakin parani varsin nopeasti pois.


Mistä sinä saat virtaa päivääsi?

8 kommenttia:

 1. Teoriassahan hyvä ruokavalio riittää lähes mihin vaan - mutta käytännössä on helpompi varmistaa asia vitamiineilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, ainoastaan kuureina välillä tarvitsee lisäbuustia vitamiineista ja sen vuoksi itse käytänkin erilaisia ravintovalmisteita vain silloin kun sille on tarvetta - D-vitamiinia lukuunottamatta :)

   Poista
 2. Otan vitamiinit mieluummin tablettina, kun haluan suojella hampaitani. Varsinkin C-vitamiinia sisältävät poretabletit ovat niin matala ph-arvoisia, että säännöllinen käyttö aiheuttaa hammaseroosiota (tutkitusti). Moni ei tätä osaa ajatella, mutta itse olen niin "vauhko" hampaistani, että välttelen tällaisiä ylimääräisiä, kun normi vitamiinitableteillakin pärjää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon en olekaan muuten törmännyt eli hyvä tietää. Itsekin kyllä suosin mieluummin tablettimuotoisena ravintolisiä ja kaappiin nyt apteekista myös B-vitamiinia ostin purkillisen :) (Sen olen kuullut ettei C-vitamiinia suositeltaisi jatkuvaan käyttöön, koska sillä on tutkitusti kai jotain yhteyttä rintasyöpään - se onkin itselläni vain flunssan sattuessa päälle lisänä käytössä.)

   Poista
 3. Oon kans joskus käyttänyt tätä, mutta en saanut pidettyä jokapäiväisenä rutiinina (unohdin usein :D) ja sit se jäi kokonaan. Pannullinen kahvia on aika perus juttu täällä, haha��

  VastaaPoista
 4. Mä innostuin kans kaikenlaisista vitamiineista! Porejuoma ei kyllä mulla mee alas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö tykkää ylipäätään hapollisista/poreilevista juomista? :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat