keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Kehukeskiviikko: Hannamaria

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Hannamaria-blogin Hannan: 
"hannamaria on graafikon, median moniosaajan, valokuvaajan sekä Liiketalouden (markkinointi & brändinhallinta) opiskelijan kauneuteen painottuva lifestyle-blogi, jossa kauneuden ohella kirjoitetaan aidosti Jyväskyläläisen opiskelijan elämästä."

Hannan blogista löytyy loistavia kauneudenhoitovinkkejä sekä niin muotia kuin opiskelijaelämääkin. Yksi viime aikaisista mieleeni jääneistä on postaukset opiskelijavaihdosta Englantiin - kannattaa ehdottomasti kurkata minkälainen kokemus vaihto Hannalle oli! Blogin visuaalinen ilmekin kertoo jo sen, että blogin taustalla on todellinen ammattilainen.

Hanna löytyy Instagramista nimimerkillä @hannamariaw. Haastan Hannan mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Hannan blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

8 kommenttia:

  1. Tää on kyllä tosi ihana haaste! Hannamarian blogia tuleekin seurattua tiiviisti :)

    VastaaPoista
  2. Tämmönen juttu on kyllä tosi kiva. Tulee hyvälle mielelle tällaisista jutuista :)

    VastaaPoista
  3. Mukavia tämmöiset haasteet. Itse en kyllä tietäisi kenet haastsisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessahan haasteen voi osoittaa ihan kenelle tahansa, vaikka henkilölle, joka ei bloggaa :)

      Poista
  4. Kiva haaste! Hanna on huippu ammattilainen. Tällaiset haaste ovat kivoja ja muiden kehumista pitäisi harrastaa enemmän blogeissa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat