torstai 20. kesäkuuta 2019

ChooMee

Kaupassa on valmiita smoothiepusseja lapsille (ja kyllä näitä kieltämättä itsekin on tullut hyödynnettyä..), mutta loppujen lopuksi valikoima on kohtuullisen niukka. Onneksi kuitenkin vaihtoehtona on myös itsetäytettävät smoothiepussit!


Näitä löytyy muutamia merkkejä, mutta itse päädyin tilaamaan meille ChooMee -välipalapussit korkkeineen (neljä välipalapussia + 2 korkkia ovh 22,90€). Pussin tilavuus on n. 1,5dl ja voit niitä tosiaan itse täyttää esim. smoothiella, jogurtilla, soseessa tai vaikkapa puurolla. Täyttäminen on helppoa pussin alaosan kautta minkä lisäksi sulkumekanismi on ainakin meillä toiminut helposti ja hyvin eikä soseet ole lopulta löytyneet sylistä.


Pussit voi pestä astianpesukoneessa (kannattaa ennen tätä huuhtoa vedellä) ja ne kestävät myös pakastusta, mikroon näitä ei saa laittaa. Ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:ta tai lyijyä.


Meille nämä olivat kerrassaan loistava hankinta; neiti tykkää itse näistä nautiskella välipalansa - ja tokihan nämä käyvät käyttöön myös vaikka itsellekin myöhemmin eli turhakkeeksi en näiden usko jäävän.


Oletko sinä törmännyt aikaisemmin välipalapusseihin tai onko jotain muuta vinkkiä helpottamaan taaperon ruokailuhetkiä?

8 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä käteviä. Tosin näitä itsetäytettäviä pusseja en ole kokeillut, mutta ostin joskus tuollaisia korkkeja, joita voi laittaa valmisruokapussien päälle. :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole näihin mitään kosketuspintaa, kun kaikki tenavat ovat jo isoja. Näitä taisi tulla silloin kun pienin oli pieni :) Meillä ei voida ollenkaan syödä valmisjuttuja mutta tuollaiset täytettävät pussit olisi kyllä ollut hyvä idea silloin aikanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ihan superkäteviä ja olleet aktiivisessa käytössä hankkimisesta lähtien :)

   Poista
 3. Käteviä ja todella hauskannäköisiä myös. Varmasti helpottavat arjessa.
  Voi miten suloiset nuo pikku sormet kuvassa <3

  VastaaPoista
 4. Kieltämättä nämä on erittäin käteviä enkä ollutkaan vielä kuullut -näin itsekin hillitsen omaa nälkäkiukkuani juurikin vauvojen smoothieilla (ovat mun mielestäni lisäksi huomattavasti paremman makuisia kuin kaupasta löytyvät aikuisten versiot -sekä halvempia!):D Kiitos siis hyvästä vinkistä! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat