perjantai 7. kesäkuuta 2019

Luonnollista suojaa

Julkaistu alun perin 18.6.2018

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonkosmetiikan aurinkotuotteita vaikka niistä paljon kokemuksia olin lueskellutkin.

/pr-näyte
*) sis.mainoslinkin/




Spray sisältää luomukehäkukkauutetta sekä luomuauringonkukkaöljyä ja antaa 100% mineraalisuojan auringon UV-säteiltä. Tämän koostumusta on muutettu mikäli olet joskus aikaisemmin tuotetta testannut. Suihke antaa vedenkestävän suojan. Aurinkovoide sisältää luomumangouutetta ja luomuauringonkukkaöljyä ja antaa sprayn tapaan 100% ja vedenkestävän mineraalisuojan. Huulivoide antaa aurinkosuojan huulten herkälle iholle samalla niitä hoitaen ja kosteuttaen.

Kaikki Laveran aurinkotuotteet sopivat niin vauvojen ja lasten herkälle iholle kuin allergisellekin iholle. (Meidän pienokaisemme on vielä kyllä niin pieni, että suojaan hänet tällä hetkellä vaatetuksella sekä pyrkien välttämään suoraan auringonpaistetta ainakin silloin puolenpäivän aikoihin.)


Muistelen luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista kirjoitetun kokemuksia, että ne aika usein jäävät hieman vaaleampana iholle eivätkä ehkä ole kosmeettisesti yhtä miellyttäviä kuin synteettiset aurinkovoiteet. 


Ja kyllähän tämä fysikaalinen suoja tuntuu iholla aika erilaiselta kuin mihin on tottunut - vaatii varmaan hieman totuttelemista..


Toivotaan, että tämä kesä olisi aurinkoinen ja nämä voiteet pääsisivät kunnolla kesän aikana käyttöön - toukokuu ainakin oli ihan mielettömän upea <3


Kolmikosta huulivoide päätyy kyllä samantien laukkuuni - huulet ovat arat palamaan, mutta ne harvemmin muistetaan suojata.

Aurinkovoiteilla on hintaa n. 20€ ja huulivoiteen saa alle 10€ hintaan. Laveran tuotteitahan löytyy myynnistä mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta *.


Oletko sinä testannut luonnonkosmetiikan aurinkosuojia ja jos olet niin minkälaiset kokemukset sinulle niistä on?

20 kommenttia:

  1. Luonnonkosmetiikassa on äärimmäisen hyviä suojia, jotka eivät todellakaan häviä kemiallisille, päinvastoin. Kunhan testaa muita merkkejä. Itse kokeilin tätä spraytä viime kesänä ja oli huonoin kokemus luonnollisista suojusta. Kemiallista suojaa en iholle laittaisi enää koskaan, ne kun perustuvat hormonihäiritsijöihin ja niiden epäillään aiheuttavan ihosyöpää osaltaan vaikutustekniikkansa vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon sprayn koostumusta on tosiaan muutettu, joten saattaa olla nyt erilainen kuin mitä sinä olet testannut :)

      Poista
  2. Olen kokeillut biosoliksen aurinkoöljyä ja kasvoille tarkoitettua aurinkoisissa. Näiden lisäksi olen kokeillut yhen toisen merkin kasvoille tarkoitettua aurinkosuojaa pidettävä, mutta en muista minkä merkkinen se oli sillä siitä on muutama vuosi aikaa. Olen tykännyt varsinkin tästä biosoliksesta :)

    VastaaPoista
  3. Lavera on tuttu merkki mutta en ole testannut luonnonkosmetiikkaa aurinkotuotteissa. Mieleni tekisi kyllä kokeilla näitä koska Laveran tuotteet ovat niin hyviä muuten.

    VastaaPoista
  4. Vedenpitävyys ja helppous levittää on ehdottomia aurinkosuojaa valitessa. Luonnonmukaisuus on hyvä plussa. Tykkään muissakin aurinkosuojissa stickeistä. Helppo ja nopea ohimennessä sipaista lapsen nenälle, korvat yms. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
  5. Leveran tuotteita olen joskus katsellut kaupassa, mutta vielä en ole päätynyt kokeilemaan. Pitäisi varmaan testata. Huulivoide ainakin kiinnostaisi! :)

    VastaaPoista
  6. Näitä Laveran aurinkotuotteita en ole testannut, mutta Biosolis on ollut ahkerassa käytössä ja se toimii hyvin :)

    VastaaPoista
  7. Hei oonkin etsinyt näitä luomurasvoja sillä ihoni on kovin atooppinen ja perus rasvoista moni aiheuttaa ihottumaa. Tän postauksen myötä taidan ostaa esittelemääsi tuotetta :). Palaan yhteen vastaukseen, jossa lukija kertoo kemiallisista aurinkovoiteista. Tiedätkö mitkä voiteet kuuluvat noihin kemiallisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa aikalailla suurin osa ei-luonnonkosmetiikan aurinkovoiteista olla kemiallista suojaa. Omalla kohdalla kemiallinenkaan suoja ei niin haittaa, mutta neidin kohdalla aion itse ehdottomasti suosia mieluummin fysikaalista eli esim. Laveran aurinkosuojavoiteita.

      Poista
  8. En ole testannut. Meillä käytetään apteekin +50 fysikaalista suojaa. Meillä on kaikilla erittäin herkkä iho ja sen lisäksi minun vitiligo aiheuttaa oman päänvaivansa, joten en juurikaan testaile uusia juttuja ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrettävää kyllä ettei silloin liiemmin uskalla riskejä ottaa kun hyvät tuotteet löytänyt..

      Poista
  9. En ole näitä testannut, mutta vaikuttaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulin juuri, että nämä ovat tänäkin vuonna uudistuneet eli koostumusta on rukattu entistä paremmaksi :)

      Poista
  10. Lateran tuotteet ovat muilta osin tuttuja, mutta nämä ovat kaikki uusia tuttavuuksia! Kovasti jäi kutkuttelemaan mielen perukoille etenkin tuo huulivoide - kuten sanoitkin, huulien suojaaminen unohtuu kovin helposti :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat