torstai 6. kesäkuuta 2019

Olettamuksia minusta..

Pyysin teiltä olettamuksia minusta, jotka sitten kasaisin tänne kokoon ja ehkäpä ottaisin myös kantaa kuinka hyvin tai huonosti nuo minun mielestäni pitävät paikkansa :D Kiitos kaikille osallistuneille, näitä olettamuksia tuli yllättävänkin paljon!


Äitiys/vanhemmuus/parisuhde:
- Omistautunut suhteellisen tuore äiti.
- Tosi tarkka ja huolehtiva äiti.
- Rakastava äiti ja saatat haluta vielä toisenkin lapsen. Mietit varmaan paljon somekäyttäytymistäsi sen kannalta, mitä haluaisit lastesi myöhemmin äidistään lukevan.
- Erittäin kiltti, empaattinen ja ihana huolehtiva äiti.
- Hyvin keskittynyt olemaan äiti, ylpeä äiti.
- Nautit äitiydestä.
- Viihdyt äitinä.
- Et vihaa lapsia.
- Olet biologinen äiti.
- Sulla on tasapainoinen parisuhde jossa olet onnellinen.
- Olet vähintäänkin parisuhteessa miehen kanssa, joka on lapsesi isä.
- Parisuhde on monogaminen ja olet hetero.

Olen tosiaan saanut biologisen lapsen, mutta en ole enää suhteessa lapsen isän kanssa vaan erosimme (sovussa) tässä keväällä - valitettavasti, koska ainahan sitä olisi toivonut voivansa tarjota lapselleen samanlaisen lapsuuden ydinperheessä kuin itse on kokenut. Toinen lapsi on ollut kyllä mielessä, mutta nykyisessä elämäntilanteessa ymmärrettävästi varsin kaukainen ajatus eikä sekään ole huono vaihtoehto jos neiti jää ainokaisekseni <3 Viihdyn hyvin äitinä, vaikka välillä ajatus tuntuu edelleenkin todella ihmeelliseltä; onko tuo pieni suloisuus todellakin minun? Itse en avoimeen tai polygamiseen liittoon pystyisi eli parisuhde omalla kohdallani on ehdottomasti monogaminen ja olen hetero.


Työ/harrastukset:
- Harrastuksiisi kuuluu kauneus.
- Kiinnostunut kauneudenhoidosta.
- Oletan kauneusasioiden ja kosmetiikan olevan intohimo ja lähellä sydäntä.
- Seuraat trendejä.
- Tasapainoilet työn ja kaiken kanssa.

Olen tosiaan oikeastaan aina ollut kauneudenhoidosta kiinnostunut ja sitä myötä tulin myös opiskelleeksi kosmetologiksi. Koska työtilanne omalla paikkakunnalla oli heikko niin lähdin opiskelemaan hoitoalaa ja tälle työllistyessäni toki piti löytää se väylä purkaa tätä kosmetiikkarakkauttaan johonkin. Jokainen vanhempi varmasti joutuu melkoista tasapainoilua käymään ja siltä se itsellänikin todella tuntuu, yksi helpottava asia on kyllä ehdottomasti lyhennetty työaika, jota suosittelen kaikille lämpimästi!


Luonteenpiirteet:
- Olet varmaan todella täsmällinen! Jotenkin voisin kuvitella, että olet aina ajoissa töissä etkä pahemmin myöhästele sovituista tapaamisista.
- Vaikutat todella hyvältä ihmiseltä. Rauhallinen ja rento.
- Vaikutat rauhalliselta ja elämänmyönteiseltä, tosi ystävälliseltä ihmiseltä.
- Rauhallinen, tekevä ihminen.
- Jonkinmoista viileyttä ja varautuneisuutta olen aistivinani.
- Oot hyvin rauhallinen ja hiljainen ainakin uusissa tilanteissa.
- Olet epävarma.
- Olet määrätietoinen.
- Olet kiltti.

Olen todellakin täsmällinen; mieluummin paikalla liian ajoissa kuin myöhään :D Luonteeltani olen rauhallinen ja optimistinen. Uusien ihmisten kanssa usein hieman kuulostelen tilannetta, mutta en ehkä välttämättä itseäni hiljaiseksi kuvaisi. Joudun esim. työssäni usein tilanteisiin, joissa olen hyvinkin paljon esillä ja jopa se henkilö jonka pitää tilanne ottaa haltuun ja lähteä sitä johtamaan. Varautuneisuus ja viileys jäi itseäni pohdituttamaan ja olisi mielenkiintoista kuulla mikä on saanut tämän ajatuksen syntymään; ehkäpä se kun en kuitenkaan loppujen lopuksi niin kovin paljoa itsestäni somessa paljasta? Esim. parisuhteestanihan en paljoakaan blogiin kirjoitellut ihan sen vuoksi, koska se oli toisen osapuolen toive ja sitä kunnioitan. Tyttäreni suhteen yritän kirjoitella melko yleisellä tasolla myöskin, jos vaikka hän kasvettuaan ei millään tavalla netissa haluaisikaan näkyä. Epävarmuutta jokaisella on varmasti jossain tilanteissa, mutta kokonaisuudessaan en itseäni kuvaisi epävarmaksi ihmiseksi. Määrätietoinen olisi ehdottomasti sana millä itseäni kuvaisin, tiedä mitä haluan ja pyrin sitä kohti. :) Millainen on kiltti ihminen? Jos se on se, jonka yli astutaan niin sitä en itse ole missään nimessä. Jos kiltteys tarkoittaa hyväntahtoisuutta niin sitten saatetaan jo osua hieman lähemmäs :D


Muita:
- Olet ulkoilmaihminen. / Nautit ulkoilusta.
- Nautit arjesta ja sen pienistä iloista!
- Luontaisesti brunetti, hiuksia vaalennettu.

En tiedä kuvaisinko itseäni välttämättä ulkoilmaihmiseksi, koska olen sen verran mukavuudenhaluinen :D Pyrin kuitenkin neidinkin vuoksi ulkoilemaan säännöllisesti. Yritän tosiaan löytää arjesta ne pienet ilot, koska arkeahan me pääsääntöisesti kuitenkin elämme. Minulla tosiaan on tällä hetkellä luonnollinen hiustenväri lukuunottamatta vaalennusta hiustenlatvoissa.


Paljastuiko tämän kautta minusta jotain uusia asioita?

9 kommenttia:

 1. Näitä oli kiva lukea. Oppii tuntemaan paremmin bloggaajaa :)

  VastaaPoista
 2. Oli hauska oppia uutta sinusta! :)

  Ikävä kuulla, että homma ei toiminut lapsen isän kanssa, mutta eihän se maailma siihen kaadu. Onneksi ei ole mitään vain yhtä oikeaa tapaa tehdä asiat.

  Joskus muinoin pidettiin ehkä ehdottomana, että lapsi jos pariskunnalle tulee, niin se sitten sinetöi kaiken ja piste. Sitten vain pysytään yhdessä vaikka väkisin ja purraan hammasta.

  Omat vanhempani saivat minut varsin nuorina ja erosivat minun ollessani suunnilleen kahden vanha. En tosiaankaan siitä muista oikein mitään, mutta aina olen ollut ihan tyytyväinen, että tekivät sen ratkaisun: se oli heille varmasti oikea ja sitä kautta myöskin minulle oikea. Lapsi haluaa nähdä vanhempiensa olevan onnellisia ja voivan hyvin - yhdessä tai erikseen.

  Mitä ikinä mahdollisia käsittelemättömiä traumoja (no jaah) minulle jäi lapsuudestani yksinhuoltajaäidin kasvattamana, varmasti pientä verrattuna siihen, mitä olisi ollut kasvaminen jotenkin kurjassa ilmapiirissä ja varsinkin, jos vanhemmat olisivat riidelleet paljon, sehän olisi ollut tosi stressaavaa.

  Isäni löysi pian uuden naisen, varsin mukavan. He ovat tänä päivänä yhdessä ja heillä on kolme yhteistä lasta, pikkuvelipuoleni. Äitini seurusteli vuosien varrella välillä, mutta ei mitään tosi pitkäaikaista. En oikeastaan koskaan kaipaillut äidille uutta miestä sillä, että olisin saanut jonkun "isä-hahmon" mulle talouteen. Kuitenkin olisin suonut äidin löytävän rinnalleen kivan miehen, koska aina halusin äidin olevan onnellinen. Vielä sitä aikuisenakin murehtii, onkohan tuo yksinäinen välillä.

  Jaat tietysti sen verran itsestäsi kuin tuntuu sopivalta ja hyvältä. Toki JOS aihe ei ole hurjan arka ja mukavuusalueen ulkopuolella (up to you completely!) <3, voisit kirjoittaa siitä, millaista on lähteä kasvattamaan pientä lasta erilaisessa järjestelyssä kuin se ydinperhe. Millaisia ajatuksia herättää ja mitä käy läpi, jos asiat ei menneetkään niin kuin aina kuvitteli niiden menevän. Tämä on nimittäin monelle ihan arkipäivää, tätä tapahtuu eikä siinä mitään. Näiden lukeminen on monelle silmiäavaava, lohdullinen, rohkaiseva ja voimauttava kokemus. <3

  Itse uskon, että kaikki menee lopulta niin kuin on tarkoitettu ja päättyy hyvin. <3

  Taisin itse sanoa kiltti tyttö. Hmm, se oli kyllä ehdottomasti positiiviseksi tarkoitettu! Lähinnä tarkoitin varmaan ilkeän ja narttumaisen vastakohtana. Tullu jotenkin sellaiset "naapurin tyttö"-vibat. Hyväsydäminen, lempeä, mahdollisesti aika perinteinen arvomaailma. :) ei tarkoita välttämättä, että antaa ylitseen kävellä. Silloin on LIIAN kiltti tai liian kiltti omaksi parhaakseen. Tätä en suinkaan sanonut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta postausaiheesta, katsotaan saanko siitä naputeltua jossain vaiheessa postausta tänne blogin puolelle. :) Itsekin uskon, että asiat menee hyvin ja tuskin neidille traumoja jää vaikkei ydinperheessä kasvaisikaan, tärkeintähän on, että se yhteistyö vanhempien välillä sujuu asuivatpa he yhdessä tai erillään :)

   Poista
 3. Aina ei mene suunnitelmien mukaan mutta ei se maailmaa kaada. Kovasti voimia lapsiarkeen

  VastaaPoista
 4. Hauska postausidea! Kiva tutustua enemmän ja ihan hauska varmasti itsekin kuulla muiden mietteitä! 😊

  VastaaPoista
 5. Tämä oli tosi kiva postaus ja oppisin sinusta lisää. Mäkin voisin tehdä tämmöisen! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat