keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Kehukeskiviikko: Diiskuneiti

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Diiskuneiti-blogin Diina-Marian: 
"Diiskuneiti blogin takaa löytyy kolmekymppinen keskustan vilinästä maalaismaisemiin muuttanut ikuinen unelmoija. Tässä lifestylen maailmaan uppoutuvassa blogissa herkutellaan gluteenittomilla resepteillä, meikataan, Muumeillaan, matkustellaan ja nautitaan elämästä. Hyppää Diiskuneidin mukaan hakemaan hyvää fiilistä ja inspiraatiota ihan tavalliseen arkeen ja elämään. Vinkkejä ja inspiraatiota arkeen - since 2016."

Diiskuneiti-blogiin taisin törmätä bloggaajaryhmien kautta ja tokihan tämä mielenkiintoinen blogi ja bloggaaja piti ottaa seurantaan! Diina-Marian blogista löytyy loistava setti aikalailla kaikkea elämästä; olen esim. bongannut usemmat loistavan gluteenittoman reseptin itselleni testiin vaikken itse gluteenittomalla ruokavaliolla edes ole - näitä on hyvä kuitenkin testailla, koska voi olla, että joskus vieraillekin saat gluteenittomasti kokkailla :)

Diina-Maria löytyy Instagramista nimimerkillä @diiskuneiti. Haastan Diina-Marian mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Diina-Marian blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat