maanantai 3. kesäkuuta 2019

Unicorn

Yksisarviset ovat tässä taloudessa ehdottoman IN, joten mikäpä muukaan olisi ollut parempi vaihtoehto neidin huoneeseen matoksi?

/matto saatu blogiyhteistyönä/


Tätä kyseistä mattoa löytyy viidessä eri koossa:
38€ (ovh 63€)/80x150cm
65€ (ovh 109€)/120x170cm
129€ (ovh 197€)/160x230cm
59€ (ovh 80€)/halkaisija 120cm
85€ (ovh 143€)/halkaisija 160cm

P.s. matot ovat kesän ajan tarjouksessa, joten jos nyt ihastuit kuten minäkin niin olisi hyvä aika matto kotiuttaa ;)

Meille valikoitui tuo suurin suorakaiteen muotoinen matto ja tottakai värin piti olla vaaleanpunainen! (Värivaihtoehtoina on myös keltainen ja sininen.)


Matto vaikuttaa todella laadukkaalta ja on aivan ihastuttavan pehmeä; tämän päällä on mukava niin aikuisten kuin lastenkin istua leikin lomassa. Värimaailma on todella harmoninen ja kuten Instagramin puolelle oli kommentoitu niin tämä on todellinen taideteos! Itseasiassa minun silmääni matto ei ole lainkaan lapsellinen vaan voisin hyvinkin ottaa tämän olohuoneenkin puolelle - jossa tämä aluksi oli suoristumassa samalla kun odotti, että saan neidin huonetta raivailtua.


Rakastuin mattoon jo kuvaa katsellessani ja kun sitten tämän livenä vielä näin niin... Tästä matosta emme taida luopua koskaan! :D

Kunhan saan olohuonetta hieman parempaan kuosiin (eli saan sitä kalustettua muullakin kuin tv-tasolla ja tv:llä :D) niin aion ehdottomasti vilkaista Tuppu-Kalusteen mattovalikoiman lävitse; tämän maton laatu vakuutti ehdottomasti siihen, että laatumattoon kannattaakin hieman satsata! (Voin myöntää, että näiden suhteen en ole aikaisemmin satsannut o.O)Satsaatko sinä matoissa laatuun vai ratkaisee ennemminkin hinta?

9 kommenttia:

 1. Ihana matto! Meilläkin maton osto edessä kunhan saadaan ensin sohva uusittua. Se tuntuu aina jotenkin niin vaikealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ois useammatkin mattokaupat edessä kunhan huonekaluja saa ensin hankittua o.O

   Poista
 2. Yksisarviset on pop täälläkin mutta niin on myös laamat ja mulla odottaa seuraava projekti syksyllä, joka liittyy juurikin laamoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laamatkin on suloisia <3 Odotan mielenkiinnolla millainen prjekti sulla on starttaamassa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat