keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Kehukeskiviikko: Dioriina

Aloitin jokunen tovi sitten postaushaastesarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Dioriina-blogin Marinan: 
"Moikka! Mun nimi on Marina ja olen tamperelaistunut porilainen nainen. Dioriina on kauneuspainotteinen lifestyle-blogi, joka pitää sisällään kosmetiikkaa, ruokaa, sisustusta ja kaikkea sitä mitä elämään kuuluu. Valokuvaus on myös lähellä sydäntä ja toivottavasti se näkyy myös sinne ruutujen taakse. Tervetuloa kanssani aikuisen naisen tutkimusmatkalle kauneudenmaailmaan."

Marinan blogista tulee ensimmäisenä mieleen ehdottomasti upeat kuvat! Blogista löytyy niin kosmetiikkaa kuin kaikkea muutakin. Viime vuoden puolella toisen blogin puolella seurailtiin myös häihin valmistautumista, mutta itse en tätä saanut jostain syystä seurantalistalleni ja harmikseni häätouhut jäivät sitten itseltäni seurailematta :(

Marina löytyy Instagramista nimimerkillä @dioriina. Haastan Marinan mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Marinan blogin puolelle.


Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat