sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Bronze Bliss

IsaDoran kesän upea meikkikokoelma kantaa nimeä Bronze Bliss ja se on saanut inspiraationsa välimerellisestä puutarhasta, josta on näkymä merelle. Kokoelman nähtyään voi kuvitellakin tuon näkymän silmiensä eteen!

/pr-näyte/


Saamani tuotesetti sisälsi:
- Bronzing Eye Bar 70 Bronze blizz (ovh 20,90€/5g)
- Bronzing Powder -aurinkopuuterin (ovh 20,90€/20g) kahdessa sävyssä: 07 Beach Tan & 13 Glow Bronzer, joiden lisäksi valikoimista löytyy myös kolmas sävy 03 Golden Tan. Näistä 07 on matta, kaksi muuta helmiäissävyjä.
- Highlighting Crayon -korostuskynät (ovh 15,90€/4,9g) neljässä sävyssä: 50 Crystal Pearl, 52 Gold, 54 Pink gold & 56 Bronze.
- Bronzing Highlighting Stick -korostuspuikon (ovh 16,50€/7g) sävyssä 24 Beach Glow.
- Gloss Stick Stylo SPF15 -huulipunat (ovh 15,90€/5,3g) kuudessa sävyssä: 20 Sheer sorbet, 22 Bare Bliss, 24 Rose blush, 26 Pink kiss, 28 Happy coral & 30 Sunshine red.


Luomiväripaletista löytyy viisi pronssista/poltetun oranssin sävyä sekä tehoa antamaan turkoosi sävy. Loistava valinta ruskettuneelle iholle - mutta kyllä tämä kalpeanaamakin aikoo tähän kesän aikana ahkerasti tarttua :)

Swatchaukset kaikista tuotteista alempana!


Aurinkopuuteri kuuluu useimmilla vahvasti kesään - itse kalpeanaamana olen näitä hieman kammoksunut, mutta onneksi myös vaaleammalle iholle sopivia sävyjä on viime vuosina hyvin tullut markkinoille. IsaDoralta näitä aurinkopuutereita löytyy kolmessa sävyssä, joista sain itselleni testiin kaksi - pitää kaupassa käydä testailemassa olisiko tuo sävy 03 jopa minulle se kaikista paras joukosta vaikkeivat nämäkään kaksi mitenkään supertummilta onneksi vaikuta!

P.s. Näissä on niin hurjasti kokoa, että voit huoletta kasvojen lisäksi levittää sävyä kaulalla ja decolteelle kuten vaikka hieman käsivarsiinkin!


Korostuskyniä voi käyttää niin silmämeikissä kuin kasvoilla ja huulillakin. Vedenkestävä koostumus on hyvin pysyvä, mutta toisaalta lupaa myös kosteuttaa.

Testailin näitä silmämeikkiin ja itselläni nämä ainakin vaativat pohjustustuotteen alleen.

P.s. Muista hankkia isoille kynille sopiva teroitin!


Korostuspuikolla saa helposti ja nopeasti lisähehkua kasvoille. Olen hieman huono käyttämään tämänkaltaisia tuotteita, pitäisi vain harjoitella!


Huulipunat jättävät kiiltävän, kostean ja läpikuultavan lopputuloksen huulille. Tuoksu näissä on tuttu - ehkä aiemmilta vuosilta? Ja koostumus on aivan ihanan kosteuttava; vaalein sävy päätyikin samantien laukkuun vakiokäyttöön - itselleni korvaa ihan täydellisesti huulivoiteen <3


Yllä olevassa kuvassa swatchattuna puhtaalle kädelle luomivärit sekä aurinkopuuterit. Kuten näkyy niin tuttuun tapaan luomiväreissä on aivan huikeasti pigmenttiä eivätkä nuo aurinkopuuteritkaan tosiaan hirmuisen tummia ole; ainakin kevyellä kädellä käytettynä voin itsekin näitä käyttää.


Ensimmäisenä highlighter-kasvopuikko, meikkikynät sekä huulikiillot (numerojärjestyksessään).

Meikkeihin olen näitä useammankin kerran käyttänyt, mutta jotenkaan kummasti kuvien ottaminen on unohtunut tai jos ne olen muistanut ottaa niin ne ovat syystä tai toisesta epäonnistuneet. Kannattaa seuraille mun Ig-tiliä, koska siellä näitä tulee varmasti kesän mittaan näkymään käytössä! <3


Mikä on SE juttu sinun kesämeikissäsi?

7 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat