torstai 31. tammikuuta 2019

Dr Botanicals Apothecary

Joulukuisen Lookfantasticin kauneusboxin mukana tuli sen verran mielenkiintoinen tuote, että tämä ehdottomasti ansaitsee oman postauksensa.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


on hieman öljymäinen tuote silmänympäryksille, joka lupaa ravita sekä vähentää juonteiden ja ryppyjen ilmenemistä herkällä silmänympärysiholla.


Tuote on pakattu pipettipulloon ja on koostumukseltaan varsin juoksevaa - itselläni ainakin on hankala annostella tätä riittävän vähäinen määrä, joten samalla kertaa tulee tuotteella hoidettua suurempi alue :D (Ehkäpä siis roll-on tai vastaava voisi toimia tämän kanssa paremmin?)


Tuote on tosiaan hieman öljymäistä koostumukseltaan, mutta ei tunnu lainkaan raskaalta iholla - imeytyy myös mielestäni hyvin. Itse olen käyttänyt tätä iltaisin, mutta oikein kuivalla iholla voisi hyvinkin toimia jopa meikin alla.


Ihastuttava tuote varsinkin talvikäyttöön ja voin luvata, että tämä kestää ikuisuuden jopa runsaalla kädellä käytettynä :D Tämä on kolmas öljymäinen silmänympärysiholle tarkoitettu tuote ja voin kyllä tätä koostumusta lämpimästi suositella kaikille kuivasta silmänympärysihosta kärsiville <3


Mikä on sinun "ongelmasi" silmänympärysiholla?

8 kommenttia:

 1. Tää on ihan huikean ihana! Oon käyttänyt päivittäin siitä lähtien kun tämän sain ja vitsit miten hyvä tää vaan on.

  VastaaPoista
 2. Ongelmani on tummat silmänaluset. Kiulostaa hyvältä tuotteelta!

  VastaaPoista
 3. Pitääkin kokeilla! Rakastan kokeilla kaikkia sy-tuotteita. Mulla tulee helposti miliumeja jos sy-iho pääsee kuivumaan.

  VastaaPoista
 4. Mullakin käy aina niin, että pipetillä tulee kauhea määrä tavaraa ja mä kun pudotan sen vielä suoraa kasvoille :D Tämä tuote vaikuttaa kyllä lupaavalta :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat