lauantai 5. tammikuuta 2019

NYX-joulukalenterin yhteenveto

Tänään olisi aika koota yhteen viimeisenkin joulukalenterini sisältö ja minun ajatukseni tästä.

/sis.mainoslinkkejä/


Hintaa tällä kalenterilla oli n. 90€ verran riippuen hieman myyntipaikoista, luvattua arvoa en myöskään tälle mistään bongannut. Viime vuotinen kalenteri sisälsi ainoastaan huulimeikkejä kun tämän vuotiseen oli pakattu mukaan myös luomivärejä, highlightereita sekä poskipuna - minkä vuoksi sitten päädyin tämän alennushintaan lahjakortin turvin hankkimaan Cocopandasta. Mitä kaikkea kalenterin luukuista sitten paljastuikaan:


Tuotteista ainoastaan huulimeikkejä taitaa ylipäätään yksittäismyynnissä olla tai itse en ainakaan muita netin syövereistä löytänyt?
Pop 'n' Rock Highlighter
Soft Matte Metallic Lip Cream Nantes
Liquid Suede Cream Lipstick Starstruck
Cinnamon Spice Highlighter
Intense Butter Gloss Sweet Nothing
Matte Lipstick Fluff Piece
Soft Matte Lip Cream Vienna
Candy Cloud Highlighter
#thisiseverything Lip oil Cranberry Mint
Sliptease Poppin'
Butter Gloss Glaze-y Days
Lollipop Hop Blush
Cookie Butter Eyeshadow
Candy Stash Eyeshadow
#thisiseverything Lip oil Candy Pop
Matte Lipstick Sorbae
Lip Lingerie Slip
Liquid Suede Cream Lipstick Peanut Brittle
Sweet Tooth Eyeshadow
Whipped Mocha Eyeshadow
Soft Matte Lip Cream Kiev
Lip Lingerie Deep Rooted
Twisted Eye Shadow
In Deep Trouble Eye Shadow

Tosiaan viimeisen luukun luomiväri oli todellinen pettymys; ei sävynsäkään puolesta ollut mieluinen ja muutoinkin viimeiseen luukkuun olisi odottanut jotain hieman spesiaalimpaa..


Mielenkiintoisimpien tuotteiden joukkoon pääsi pari kimaltavaa luomiväriä, highlighteria sekä kaikista mielenkiintoisimman sävyiset huulimeikit.

(En nyt näitä sen tarkemmin tässä esittele, koska huulimeikkejä lukuunottamatta ei löydy erillismyynnistä - meikeissä näitä tulee varmasti näkymään. Toki jos olette kiinnostuneita näistä tarkempaa esittelyä saamaan niin sekin on mahdollista!)


Ja kiertoon korkkaamattomina lähtevät ainakin rusehtavat huulimeikit sekä mattaiset luomivärit.


Jos kalenterin sisältöä ensi vuodeksi vielä tästäkin laajennetaan niin voisin kalenterista olla uudelleen kiinnostunut - NYX:ltä löytyy paljon mielenkiintoisia meikkejä! Huulimeikit on todella voimakkaasti edelleenkin edustettuna ja kieltämättä kyllä niiden käyttöä on edelleenkin harjoituksen alla. Kaikki tuotteethan kalenterissa oli minikokoisia tosin kaikissa näissä on ihan riittävästi käytettävää minulle.. Kalenterille oli hankala laskeskella arvoa, koska läheskään kaikkia tuotteita ei myynnistä löytynyt - itseäni myös hämäsi se, että Lip Lingerien kohdalla kalenterin tuote oli merkitty suuremmaksi kooltaan (4,7ml) kuin täysikokoinen tuote (4ml) - voikohan tämä pitää paikkaansa..? Arvoa kalenterilla joka tapauksessa lienee n. 150€ luokkaa eli kyllä tällä täysihintaisenakin rahoilleen vastinetta olisi saanut - ainakin jos on innokas huulimeikkien ystävä :D


Voisitko sinä kuvitella ensi vuonna päätyväsi tähän kalenteriin mikäli sisältö olisi tätä luokkaa?

8 kommenttia:

 1. Hyvännäköisiä tuotteita. Enpä kuitenkaan usko, että laittaisin 150e kalenteriin...ylipäänsä mihinkään kalenteriin. Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 150€ oli arvo minkä sain kalenterille laskeskeltua, ovh oli 90€ luokkaa mutta tarjouksesta sai huomattavasti edullisempaankin hintaan :)

   Poista
 2. En käyttäisi melkein 100 euroa meikkikalenteriin. Mielummin ostaisin tarvitsemiani tuotteita oikeissa sävyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä itselläkin tosiaan paljon tuotteita on, jotka eivät omaan käyttöön jää - mutta onneksi keksin niille jotain superihanaa käyttöä ;)

   Poista
 3. Menikö se 90-luku juttu jo ohitse huulipunissa? Tulee mieleen frendien Rachel.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko sillä rusehtavia sävyjä? Aika nopeastihan ne trendit vaihtuvat :D

   Poista
 4. Mä en jostain syystä oikein NYXiä fanita, tää ei oo koskaan houkutellut. Kiva kuitenkin, jos laajensivat sisältöä, sellainen pelkkä huulipunakalenteri olisi voinut käydä tylsäksi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi olla todellinen huulimeikkiaddikti, että innostuisi koko kalenterillisesta huulimeikkejä - kuten viime vuoden kalenteri oli :D Olisi kiva jos laajentaisivat tosiaan vielä tästäkin tätä sisältöä.. :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Primer Powder

Olen jo jonkin aikaa etsinyt puuterimaista primeria mineraalimeikkien alla käytettäväksi, joten olin innosta soikeana kun sellainen pr-pake...

Luetuimmat