lauantai 19. tammikuuta 2019

Muutoksia luvassa + arvontamuistutus

Kuten täälläkin on mainittu niin arkemme tulee varsin pian muuttumaan oman työhönpaluuni ja neidin hoidon aloituksen myötä. Tämän johdosta aika arjessa vähenee entisestään eikä blogillekaan ole sitä aikaa mitä tähän asti on ollut eli jotain muutoksia on tehtävä. (Monet ovat hämmästelleet kuinka olen tätä tahtia saanut tähän asti pidettyä yllä, mutta syyt ovat yksinkertaiset; neidin hyvät unenlahjat (päiväunet kylläkin ovat kokoajan lyhentyneet lyhentymistään..) sekä toisen vanhemman osallistuminen hoitoon mahdollistavat sen, että saan välillä päätäni vauvahuuruista pois <3)

Pohdin aluksi taukopäivien pitämistä, mutta mieleeni juolahti mahdollisuus nostaa esille vanhoja postauksia. Eli helmikuusta lähtien perjantaisin en julkaise uutta postausta vaan nostan esille jonkin vanhan - toivottavasti näidenkin joukosta löytyy teille mielenkiintoista luettavaa. Katsotaan kuinka pitkälle tämä riittää vai pitääkö minun karsia postaustahtia tästäkin vielä lisää.

Miltä tämä muutos teistä kuullostaa? Jos joudun jonkin toisen päivän tiputtamaan kokonaan pois niin voitte nyt käyttää ääntänne ja kertoa mikä päivä viikosta on yleisin sinulla se kiireisin etkä ehdi blogeja lueskelemaan?


Lisäksi muistuttelen, että teillä on huomiseen asti aikaa osallistua arvontaan - kannattaa käydä osallistumassa kaikissa kolmessa kanavassa parantaakseen mahdollisuuksien voittoon <3

P.s. Vinkkaan jo nyt, että jo parin viikon kuluttua tulee starttaamaan seuraava arvonta ja kolmaskin on myöhemmälle keväälle suunnitteilla ;)

14 kommenttia:

  1. En ole kiinnostunut uusinnoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi. Tuon vaihtoehtona olisi ollut pitää kokonaan postaukseton päivä niin ajattelin, että vanhatkin lukijat saattavat uusinnoista jotain uutta joskus itselleen saada. :)

      Poista
  2. Tsemppiä päivähoidon aloitukseen, se on aina iso muutos perheille :). Ja mun mielestä voit ihan hyvillä mielin hiljentää tahtia, jos siltä tuntuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä :D Katsotaan riittääkö tämä hiljentäminen vai pitääkö tosiaan luopua jossain vaiheessa vielä toisestakin päivästä..

      Poista
  3. Tsemppiä uuden arjen opetteluun! Itse saman kokeneena (paitsi että en kirjoita opiskelujen lisäksi blogia) ymmärrän täysin, että postaustahti hiljenee. Vanhat nostot kuulostaa hyvältä! Ainahan kaikkia ideoita voi kokeilla ja pudottaa sit pois, jos se ei tunnukaan toteutuksessa hyvältä. :)

    VastaaPoista
  4. Jätä mieluummin päivä pois. Ei kukaan jaksa niitä vanhoja lukea uusiksi. Kuullostaa ehkä vähän siltä että jonkin asian takia yrität pitää blogin aktiivisena.. Kenties pr näytteet ja sponssaukset joita kokoajan kinuat. Tarjotaanko sulle edes ikinä mitää ilman että kinuut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyylisi on tuttu, olet tainnut samaan tapaan muillekin bloggaajille pr-näytteistä kommentoida ;)

      Ei, syyni eivät ole nuo mitkä esität, itselleni on ehkä vain henkisesti vaikea luopua tästä postaustahdista jota olen pitänyt yllä. Itse ainakin miellän, että useamman kerran viikossa postaava on aktiivinen eli vaikka sen parikin päivää tiputtaisin pois niin en olisi tällöinkään vielä epäaktiivinen blogin suhteen.

      Pr-näytteitä ja sponssauksia tulee totta tosiaan ihan ilman "kinuamista", jota en mielestäni harrasta lainkaan, eli teen tosiasiassa paljonkin yhteistyötä niin, että yhteydenotto on alunperin firmasta - niin uskomattomalta kuin se voikin kuullostaa. Itseasiassa ainakin oman lähipiirin bloggaajista en usko yhdenkään harrastavan kinuamista.

      Itse uskon, että vanhoista postauksista löytyy hyödyllistäkin tietoa eivätkä ne ole kertalukukamaa (mutta kiva kuulla jos sä olet kaikki postaukseni lukenut ja ne satut vieläpä hyvin muistamaankin! Olet varmasti harvinainen poikkeus ;)), mutta kokeilemallahan se selviää - jos niihin ei käyntikertoja tule niin tällöin niitä ei seuraajani ole kokeneet hyödyllisinä ja sitten toimitaan sen mukaan.

      Mutta kiitos sinulle tästä ”rakentavasta” palautteesta. Ja oikein ihanaa pakkaspäivää :)

      Poista
  5. Kiva idea! Toimii varmasti jos nostat riittävän vanhoja postauksia, ettei niitä juuri hetki sitten ole lukenut :) Ja tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Muutaman olen jo ajastanut sillä ajatuksella, että ne mielestäni sopivat tähän ajankohtaan hyvin :)

      Poista
  6. Näin yli kymmenen vuoden bloggauksen ja useamman blogiprojektin pohjalta sanoisin, että tee niinkuin hyvältä tuntuu blogisi kanssa äläkä stressaa. Blogia ei tarvitse täyttää kuin ristikkoa, pari riviä tai viikkoa voi jäädä tyhjäksi eikä blogikokonaisuus siitä kärsi. Toki satunnaiset uusinnat on ihan kivoja, mutta se on pidemmällä tähtäimellä vähän hankala vaihtoehto ja tekstin valitsemiseen ja tarkistamiseen menee lähdes yhtä kauan kuin uuden luontiin. Blogitekstinhän ei tarvitse olla pitkä ollakseen hyvä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän suosin muutenkin vähän lyhyempiä tekstejä; tykkään itse lyhyesti ja ytimekkäästi sen ydinasian tuoda esille, että se olisi helposti ja nopeasti löydettävissä. :)

      Poista
  7. Onnea uuden arjen aloitukseen! 😊

    Pieni taukokaan uuden vaiheen alkaessa ei välttämättä ole ollenkaan huono, ja/tai pienet uusintapläjäykset eivät ole pahasta! eihän niitä ole pakko lukea (uudelleen) jos ei tahdo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli mieleen tuossa etten varmaankaan ole avannut tänne sitä, että itselläni on aina varastossa postauksia eli en kirjoita postauksia edellisenä tai julkaisupäivänä kuten useat - näin minulle kertyy myös niitä päiviä kun en postauksia kirjoittele. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat