torstai 3. tammikuuta 2019

essence-joulukalenterin yhteenveto

Kävimme jo aikaisemmin lävitse Lookfantasticin joulukalenterin sisältöä ja jatketaan tästä essencen kanssa.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Joulukalenterilla oli hintaa 29,90€ mutta en mistään muista bonganneeni luvattua arvoa..? Luukkuja kalenterissa oli tuttuun tapaan 24 ja osasin jo oikeastaan aiemmankin kokemuksen perusteella odottaa ettei aivan kaikkien luukkujen sisältö tule olemaan mieluinen.. Kävikö odotukset toteen?


Kalenteri sisälsi:
(en nyt linkkaa tuotteisiin, koska essencen valikoima vaihtuu hyvinkin tiheään tahtiin enkä läheskään kaikkia tuotteita suomalaisilta sivuilta löytänyt myynnistä, tuotteitahan voit löytää mm. Tokmannin valikoimista.)

Nailpolish 05 Miss Rose
Joulutarrat (24kpl)
2-side nailfile
Hair&accessory band x2
Superlast Eyebrow Pomase Pencil Waterproof
Cheek&Contouring Brush
Nailpolish 03 Miss Plum Cake
Superrich&Supersoft Hand Cream
Fame in a bottle loose glitter
Finger&Bracelet Tattoos
Mini Greeting Cards
Smoothie Gloss Sweet Peach
Cut Out Manicure Stencils
Nailpolish 01 Miss Spotlight
Brush Sleeves
Kajal Pencil 04 White
Kiss the Penguin Lipstick 01 Get the Pingi Style
Nailpolish 02 Miss Santa
Super Curl Volume Mascara
Nail Stickers
Ultra Last Instant Colour Lipstick 08 Eternal Beauty
"Happy Thoughts Inside.." -meikkipussi
Nailpolish 04 Miss Universe
Glow To Go - highlighter palette 10 Sunkissed Glow

Itseasiassa loppujen lopuksi olin oikeastaan jopa positiivisesti yllättynyt sisällöstä ja sieltä useammankin hitin nostaisin esille:


Kimaltavat kynsilakat ovat ehdottoman IN vaikka kieltämättä kyllä kynsilakkoja minulla on ja reilusti.. ja kimalluksesta puheenollen pakko nostaa esille myös tuo kynsiglitter sekä kynsilleni ja ranteisiin tarkoitetut leikkitatuoinnit vaikken olekaan ehtinyt kynsiäni/käsiäni kummemmin koristella viime aikoina. essencen mascarat ovat yllättäneet positiivisesti (toki joukossa on hutejakin..), joten lähden tätä mielelläni testaamaan. Brush sleeves vaikuttaa oikein pätevältä keksinnöltä, joten tälle varmasti käyttöä. Jouluaaton luukusta löytynyt highlighter on kerrassaan ihastuttava vaikkakin sävyistä pari saattaa minulle olla hieman liian tummia. Hiuslenkit/rannekorut ovat myöskin tarpeelliset; nykyisin minulla on varmaan 90% ajasta hiukset kiinni, koska muutoin eräs neiti olisi niissä roikkumassa :D ja toisaalta tuon kyseisen neitokaisen kasvaessa nämä lienevät entistä kuumempaa kamaa, koska taatusti osa katoaa käytössä..

Muutama hutikin joukosta löytyi sekä tuotteita, jotka ovat kyllä mainioita, mutta eivät vain juuri tällä hetkellä minulle tarpeellisia:


Ehdottomasti hutien joukkoon lasken itse pakettikortit (jotka kylläkin käytin pois jo tämän vuoden lahjapakkauksiin etteivät jäisi pyörimään käsiin..) sekä joulutarrat - enkä myöskään innostu noista paperiviiloista itse. Näiden lisäksi kiertoon korkkaamatta lähtee pari kynsilakkaa sävyjensä vuoksi (kauniita, mutta ei niin uniikkeja, että näille olisi minulla tarvetta), huulimeikit (näitä kun tuli toisesta kalenterista jo kylliksi), valkoinen kajalkynä (kyseinen kynä löytyy jo minulta) sekä käsivoide (näitäkin kun on kertynyt ja olen mahdottoman huono ollut näitä käyttämään vaikka tarvetta olisi!). Kuten jo vähän vihjailinkin niin näiden suhteen saattaa teille jotain pientä kivaa olla tulossa.. ;)

Kuten mainitsinkin niin kokonaisuutena sanoisin kalenterin olleen jopa positiivinen yllätys. Sain itse kalenterille laskeskeltua arvoa reilut 50€ ilman pakettikortteja ja tarroja eli rahoilleenkin tässä on saanut vastinetta. Olisi toki kiva jos jatkossa nuokin luukut olisi korvattu jollain kosmetiikkatuotteilla. 


Mitkä ovat sinun mielestäsi tämän kalenterin topit ja flopit?


12 kommenttia:

 1. Mulla ei tätä kalenteria ollut, koska vakoilin sisällön etukäteen enkä oikein vakuuttunut. Kalenterissa olisi voinut olla enemmän meikkituotteita ja vähemmän pakettikortteja sun muuta sälää. Jos Essenceltä tulisi pelkästään "järkeviä" asoita sisältävä kalenteri, niin sitten muakin alkaisi kiinnostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa hoksaisivat nuo sälät (eli pakettikortit ja tarrat) tosiaan jättää pois jatkossa, tuskin niistä kukaan missään kalenterissa innostuu :/

   Poista
 2. Aavistuksen liikaa kynsilakkoja ja tota muuta sälää omaan makuun, muuten ok. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsilakkojakaan ei mun mielestä ollut mahdottoman paljoa vaikkei kaikki omaan käyttöön tulekaan jäämään :)

   Poista
 3. Mulla oli kans tää sama ja osasin myös odottaa tuota sälää. Sitä oli kyllä vähän liikaa. Suosikkeja oli toi highlighter, ripsari ja kimallekynsilakat. Myös väriä vaihtava huulirasva oli hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, koska kurkkasin sisällön ennakkoon ja toisaalta mulla pari vuotta sitten kalenteri oli itse ostettuna. Kun nuo vaihdettaisiin muuhun niin tämä olisi aikalailla napakymppi :)

   Poista
 4. Mulla oli NYX:in kalenteri, ja tykkäsin paljon enemmän mitä viime vuonna! :) Viime vuonna oli pelkästään huulijuttuja, niin nyt mukana oli vähän muutakin :) Esssence on mulle merkkinä tosi vieras, mutta ehkä joskus annan sille mahdollisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus, merkiltä löytyy todellisia kultakimpaleita ja vielä ihan superedulliseen hintaan! <3

   Poista
 5. Mulla oli myös tämä kalenteri, josta tein unboxauksen jo marraskuussa :D
  Kohderyhmältään ei ollut ehkä ihan aikuisille, vaan enemmän teini-ikäisille tytöille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että essencen kohderyhmä ylipäätään on minua huomattavasti nuoremmat, mutta jokin näissä vain vetoaa ;)

   Poista
 6. Kynslakkojen käyttäjälle nämä kalenteri ovat varmasti tervetulleita. Itse en tänä vuonna hankkinut yhtään kalenteria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukalenteri tuo kivasti pientä extraa joulun odotukseen aikuisellekin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat