keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Formula 10.0.6

Sain alkukesästä Stoorlalta ison paketin tuotteita testiin, joista muutamaa pyörittelin pitkään käsissäni kunnes sain ahaa-elämyksen..

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Formula 10.0.6 on minun päässäni identifioitunut nuorten sarjaksi vaikka se sopii kaikille keillä on epäpuhtauksia, laajentuneita huokosia tai rasvaisuutta iholla. Itselleni oli itseasiassa yllätys myös se, että kyseessä on jo vuonna 1933 kehitetty sarja! Joka tapauksessa tuotteet eivät tuntuneet aivan kaikista ideaalimmalta omalle iholleni, joten päätin antaa nämä ystävälleni sekä hänen tyttärelleen testiin - tästä syystä tällä kertaa ei erillisiä kuvia koostumuksista ole näyttää, mutta kuulette kokemuksia teini-ikäiseltä ja nuorelta aikuiselta tuotteista.


Down To The Pore Strips (ovh 7,90€/6kpl)
ovat mustapäiden poistoon tarkoitettuja laastareita.

Eivät oikein toimineet äidillä, arveli olevan parempi nuorella iholla.


on kosteuttava peel-off naamio. Sisältää mm. mustikkaa ja ananasuutetta.

Mustapäälappujen tavoin ei äidin mukaan toiminut hänellä. Tytär oli tästä innoissaan - ensimmäistä kertaa vastaavanlaista tuotetta käytti. Tuoksua tässä kuvailivat hyväksi ja raikkaaksi.

on syväpuhdistava rakeellinen kuorintavoide kasvoille. Sisältää mm. sinkkiä.

Tyttärelle oli liian "rouheista", äiti tästä tykkäsi kovasti.


on normaalille ja sekaiholle tarkoitettu öljytön, mattapinnan jättävä geelivoide.

Tytär ei välittänyt tämän tuoksusta. Äidin nenään ei tuoksunut pahalta ja toimi loistavasti meikin alla. Jättää ihon mattapintaiseksi, joten ei suosittelisi kuivalle iholle. (Eikä siis varmaankaan näin ollen myöskään pintakuivalla iholla välttämättä toimisi.)

on päivittäiseen käyttöön sopiva vaahtoava puhdistusgeeli.

Tyttären nenään tuoksui huumaavan ihanalle, mutta on kuulemma koostumukseltaan aika lirua. Äiti koki, että on hänelle ehkä liian mieto putsari.


Oletko sinä testannut Formula 10.0.6 -tuotteita?

14 kommenttia:

 1. Merkki ei ole minulle tuttu, mutta tuotteet kuulostavat kyllä ihan mielenkiintoisilta - varsinkin tuo BE BERRY Smooth Moisturizing Peel Mask :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita voi tosiaan esim. Sokoksilla käydä livenäkin hipelöimässä :)

   Poista
 2. Täysin tuntematon merkki mutta naamiot kiinnostaa aina :)

  VastaaPoista
 3. Minulle ihan uusi tuttavuus. Todella hyvä idea antaa toisille testattavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina silloin tällöin pyytänyt aikaisemminkin kavereilta kommentteja tuotteista kokeilun jälkeen ja tätä voisi vaikka enemmänkin harrastaa ainakin jos vastaan tulee tuotteita mitkä eivät 100% itselle sopivia ole :)

   Poista
 4. En ole kokeillut merkkiä, mutta hauska idea tällainen vieraskynä-henkinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveri varmaan tyttärensä kanssa mielellään jatkossakin vastaavalaisiin lähtee mukaan mikäli heille sopivia tuotteita sattuu minulle päätymään :D

   Poista
 5. Kiva kun tulee monesta näkökulmasta. Tämä oli uusi tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdin, että olisiko kuitenkin myös itse pitänyt testailla tuotteita hieman ensin, mutta jospa sitten seuraavan satsin kanssa :)

   Poista
 6. Mä en oo vielä päässyt näitä kokeilemaan, ehkä vielä joku päivä. Tosi kiva postaus kun kokemukset tulikin välillä joltain toiselta, vähän eri perspektiivistä. Hauska idea :).

  VastaaPoista
 7. Kokeilin tuota mustapäätarrahommaa ja täällä toimi liiankin hyvin, järkytyin näystä, pakko sanoa. Mutta nenä näytti hyvältä kyllä toimenpiteen jälkeen.

  Kivaa loppuviikkoa Mira. <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Jeju tangerine

*)mainoslinkki Tänään iholle ihanaa mandariinin tuoksua: * Esfolio Jeju Tangerine Body Lotion (ovh 9,90€/500ml) on ihoa kosteut...

Luetuimmat