torstai 17. tammikuuta 2019

Beautiful Eyes

Pyysin testiin Benecosilta meikkejä, koska teiltä kysyttäessä toivotte aina enemmän postauksia juurikin luonnonkosmetiikasta - ja kieltämättä kyllä tämä puoli itseäkin kokoajan enemmän kiehtoo.

Heti alkuun täytyy sanoa, että yksi tuote tästä setistä yllätti minut täysin!

/pr-näyte/


Saamani paketti sisälsi:
Natural Eyeshadow Base (ovh 6,99€/5ml)
Natural Mascara Vegan Volume (ovh 8,49€/10ml)


Silmämeikinpohjustaja on kevyesti hohtava ja tuttuun tapaan lupauksena on kiinnittää luomiväri sekä ehkäistä luomien rasvoittuminen.


Hohtavuutensa vuoksi tämä jo yksistäänkin toimisi hyvin luomilla, mutta itse kokeilin tätä luomivärien kanssa - hohtavuus ei mielestäni millään tapaa "tappele" luomivärien kanssa eli on tosiaan sen verran kevyttä.

Tämä oli tuote, jonka arvelin toimivan yhtä huonosti kuin muutkin luonnonkosmetiikan primerit itselläni, mutta täytyy sanoa, että yllätyin todella positiivisesti! Tämä todellakin piti luomivärit paikoillaan aamusta iltaan. Sen verran sain testailtua, että kesti hyvin vesihöyrytkin kokkaillessa ;) Tästä saattaakin nousta uusi suosikki pohjustajien joukossa <3


Ei liene yllätys, että neljän luomivärin paletti oli omalla toivomuslistalleni lilasävytteinen ;) 


Luomiväreistä vaaleimmat sävyt yllättivät positiivisesti pigmenttisyydessään, tummempiin sävyihin olisin hieman enemmän pigmenttiä kaivannut. Luomivärit ovat mielestäni laadukkaita eivätkä ainakaan omassa käytössäni pölisseet sen enempää kuin kalliimmatkaan luomivärit. Kokonaisuudessaan mainio arkipaletti. (Nuo kaksi vaaleinta sävyä jo kahdestaankin ovat ihana yhdistelmä <3)


Solo-luomiväri on myös hohtavaa laatua, mutta sävyltään mielettömän upean aprikoosinen.


Tämä nousee varmaankin uudeksi suosikiksi arkimeikissäni kun en jaksa luomiväreillä kikkailla vaan tuon sävyä meikkiin meikkikynällä. (Tällä hetkellä käytössä on itseasiassa Benecosin ihastuttavan vaaleanpunainen luomiväri, sävy joka on käsittääkseni valikoimista lopetettu; Fairytale.)


Vegaaninen voluumia ripsille lupaava mascara. (Huom. Näiden koostumus kuuluukin olla hieman kuivakampi.)


Kerrostamalla sai voluumia, mutta ei ehkä noussut aivan omien suosikkieni joukkoon.

Tämä mascara ja solo-luomiväri löytyvät tästä meikistä (mukana myös poskipuna ja huulipuna, jotka löydät esittelystä selaamalla tätä sivua alaspäin).


Lupaa antaa pituutta ja tuuheutta - edellisen tapaan on vegaaninen ja näin ollen koostumukseltaan kuivempi.


En ole oikein varma kumpi näistä kahdesta oli enemmän omaan makuuni, antoivat mielestäni aikalailla samankaltaisen lopputuloksen ja molemmat sopivatkin hyvin arkimascaroiksi.

Löytyy tästä meikistä yhdessä quattro-luomivärin kanssa. (Myös tässä on mukana poskipuna&huulipuna.)


Tämä kiinteä poskipuna lupaa antaa niin sävyä kuin hehkuakin kasvoille.


Tämän sävy ei ehkä niinkään säväytä ennenkuin laittaa iholle, jossa "herää eloon".


Kiiltohuulipuna lupaa antaa sävyä ja kiiltoa huulille. Omat huuleni ovat tällä hetkellä rutikuivassa kunnossa ja jos sokkona olisin tätä testannut niin olisin melkein veikannut tämän olevan mattapuna. Ei tunnu mitenkään epämiellyttävältä, mutta ei ehkä ole ihan niin kiiltävä kuin itse olisin kuvitellut - sopineekin tämän vuoksi varmasti monille.


Swatchauksessa ensin luomivärit (quattro-paletista ylärivi vasemmalta oikealla jatkuen alariviin vasemmalta oikealle), mono-luomiväri, poskipuna, primer sekä huulipuna.


Kokonaisuutena sanoisin tämän seitsikon yllättäneen minut positiivisesti - erityisesti tuo primer, joka on kerrassaan loistava! Suosittelen lämpimästi tutustumaan merkin tuotteisiin tarkemmin <3

10 kommenttia:

 1. Musta Benecosin puuterit on huippuja, varsinkin se valkoinen kivipuuteri. <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on pari Benecosin luomiväripalettia ja ne on kyllä just arkimeikkiin ihan huiput. Kaikista ihastunein oon valkoseen mineraalipuuteriin joka tuoksuu niiiiin hyvälle!

  VastaaPoista
 3. Tuo poskipuna vaikuttaa ihanalta! Mie tykkään väristä jo jotenkin tuossa paketissakin, mutta mahtavaa, jos se iholla näyttää vielä paremmalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehkä netissä olleen kuvan perusteella odotin tuon olevan erilainen, onneksi tosiaan iholla vähintäänkin vastasi odotuksia :)

   Poista
 4. Mä tykkään kovasti Benecosin aurinkopuuteri/poskipuna duosta :). Tuo primeri alkoi myös kiinnostamaan!

  VastaaPoista
 5. Tuo aprikoosin sävyinen luomiväri kiinnostaa!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat