lauantai 26. tammikuuta 2019

Beautiikki

Ajattelin, että voisin tehdä teille esittelypostauksen uudehkosta verkkokaupasta sekä parista tuotemerkistä ennen kuin tuotteista teille lähden kertomaan.

lähde: https://beautiikki.fi/
Ensinnäkin itse verkkokaupasta, joka ei välttämättä kaikille ole tuttu. Beautiikki on perustettu alle vuosi sitten ja sen tavoitteena olisi tuoda Suomen markkinoille uusia brändejä (esim. Ere Perez -tuotteet olivat heidän valikoimissaan ensimmäisenä Suomessa!). Tuotteiden valinnan yhtenä perusteena on myös kauniit pakkaukset, koska verkkokaupan filosofiana on kauneuden kokonaisvaltainen kokemus ja sen osana on myös pakkausten estetiikka.

Itse satuin olemaan niin onnekas, että arpaonnen myötä voitin kesällä lahjakortin verkkokauppaan - jonka sain käytettyä vasta aivan viime hetkillä :D Iskin silmäni jo aikaisemmin tuotesettiin joka oli vain pakko saada minkä lisäksi kartutin sivellinkokoelmaani yhdellä tuotteella. Tuotteet valikoivat näiltä kahdelta brändiltä:

lähde: https://beautiikki.fi/aster-bay/
Aster&Bayn valikoimista valitsin itselleni tuotesetin, jonka avulla pääsen hieman tarkemmin sarjaan tutustumaan. Itse sarjakin on todella mielenkiintoinen: vuonna 2012 Skotlannissa perustettu ihonhoitoon keskittyvä luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet tehdään käsin. 

lähde: https://beautiikki.fi/bachca/

Bachca on ranskalainen meikkisivellin- ja hiustarvikebrändi, joka yhdistelee tuotteissaan puuta, ruusukultaa sekä pastellisävyjä. Tuotteet ovat ekslusiivisia ja laadukkaita, mutta silti edullisia. Itselleni valitsin valikoimista ihanan pullean ja pehmeän puuterisiveltimen, jolla voi nimestään huolimatta levittää myös poskipunan sekä aurinkopuuterin - tähän päädyin, koska olen viime aikoina tykästynyt levittämään puuterin siveltimellä kasvoilla.Onko Beautiikki ja/tai valikoimissa olevat brändit sinulle entuudestaan tuttuja?

10 kommenttia:

 1. Beautiikkia seuraan Instassa ja I love me -messuilla hämmästyin, kun eräässäs toisessa paikassa mainostettiin EP tuotteiden olevan heillä ekana Suomessa :D Vielä en ole ehtinyt tehdä tilausta, mutta juurikin nuo Aster & Bayn tuotteet ovat kiinnostavan oloisia :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on minulle ihan uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
 3. Beautiikki on ollut mun seurannassa alusta asti, pitäisi vaan saada aikaiseksi tilata jotain :D. Ere Perez tuotteet kiinnostaa, samoin ne ihanat siveltimet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla olisi kyllä vaikka ja mitä ihanaa, vaikea oli valita mihin päätyi ensimmäisen tilauksen kanssa :D

   Poista
 4. Aivan ihanan näköinen design pakkauksissa, houkuttelee kyllä ostamaan heti :D

  VastaaPoista
 5. Beautiikki on sellainen jota seurasin alkuun todella aktiivisesti, mutta nyt se on hiukan jäänyt. Pitääkin käydä taas tsekkaamassa paikka ja tuotteet uudelleen, se nimittäin vaikutti lupaavalta!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokauppojakin on niin hirmuinen määrä, että joku meinaa aina unohtua - tästäkin syystä halusin ko.verkkokaupasta muistutella, koska itse tuohon tilaukseeni ainakin olin erittäin tyytyväinen <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat