tiistai 15. tammikuuta 2019

All About Oil

Kasvoöljyt on ehdottoman IN varsinkin talvisin vaikka olen välillä myös kesällä kevyempiä öljyjä käyttänyt. Nyt esittelemäni kasvoöljy lienee ensimmäinen aasialaista alkuperää oleva jos nyt oikein muistan..?

/sis.mainoslinkkejä/


The Skin House All About Oil (ovh 23,90€/30ml)
lupaa syväkosteuttaa ja palauttaa ihon kosteustasapainon sekä antaa suojan kosteuden haihtumista vastaan. Öljyn luvataan imeytyvän nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi. Sisältää mm. oliiviöljyä, valkohipan siemenöljyä, ruusunmarjaöljyä sekä makadamiaöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.


Öljy on melko kevyenoloista ja toimii kuten luvataankin; imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi tai rasvaiseksi. Varsinkin talvella kovimmilla pakkasilla voisin tätä kuvitella itsekin käyttäväni myös meikin alla - normaalisti käytän kuitenkin kasvoöljyt iholla yötä vasten.


Itse en tuotteessa minkäänlaista tuoksua havainnut (tällaista ehkä saattaisin itse jopa aavistuksen kaivatakin..), joten sopii hyvin myös teille ketkä ette tuoksuista ihonhoitotuotteissa välitä. Kasvoöljynä erittäin miellyttävä kaveri, miedon tuoksun kera nousisi ehdottomasti suosikkeihini.


Onko sinulla joku ehdoton suosikki iholle käytettävien öljyjen joukossa?

6 kommenttia:

 1. En kyllä pärjäisi ilman Mossan kasvoöljyä.

  VastaaPoista
 2. Rakastan Urtekramin vartaloöljyä! Kiitos tästä, on uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi taas tehdä paremmin tuttavuutta Urtegramin kanssa :D

   Poista
 3. Mä en ees tienny, et on olemassa kasvoöljyjä :D Näytän talvisin ihan muumiolta, joten voisikin harkita, että jos seuraavaksi kokeilisi öljyä rasvojen sijaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa melkeinpä lisätä kasvoöljy mukaan jo olemassa olevaan ihonhoitorutiiniin; senhän voi myös sekoittaa kasvovoiteen joukkoon :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat