sunnuntai 27. tammikuuta 2019

MON|SUN

Sain viime vuoden puolella testiin muutaman tuotteen pohjoismaiselta Home Spa -tuotemerkiltä MON|SUN. Nimi tulee sanoista "Monday to Sunday", joka tarkoittaa sitä, että tuotteet sopivat kaikille kaikkina aikoina. Minun testisettini sisälsi tämän trion:

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Friday Foaming Bliss Calming Oats Shower Gel (ovh 8,90€/200ml) eli geelistä ylelliseksi vaahdoksi muuttuva suihkugeeli puhdistaa ja rauhoittaa ihoa sekä hellii kehoa että mieltä. Tuoksusta löytyy jasmiinin, viikunan ja vetiverin vivahteita.
24/7 Silky Smooth Mineral&Moist Body Lotion (ovh 11,90€/225ml) on hyöhenenkevyt kosteusvoide normaalille iholle. Tuoksussa sitruksien, inkiväärin sekä valkoisen myskin vivahteita.
Velvety Weekdays Calming Oats Hand Balm (ovh 5,90€/30ml), joka lupaa olla "on-the-go" käsivoide. Tuoksu sama kuin suihkugeelissä.

Kaikki näistä on valmistettu Ruotsissa ja ovat 100% vegaanisia.


Yllä olevassa kuvassa ensimmäisenä käsivoide, jota seuraa vartalovoide sekä viimeisenä suihkugeeli. Tuoksultaan vartalovoide oli ehdottomasti näistä suosikkini vaikkei käsivoide ja suihkugeeli todellakaan paljoa huonommaksi jääneet.

Suihkugeeli muuttuu hetkessä geelimäisestä ihanan ylelliseksi vaahdoksi - todellinen spa-hetki kotioloihin! Vartalovoide on kevyt ja imeytyy nopeasti, mutta kosteuttaa hyvin - ihan kovimmilla pakkasilla säärille ehkä kaipaisin hieman tuhdimpaa koostumusta. Käsivoide imeytyi todella nopeasti ja antoi pidemmäksi aikaa käsien iholle kosteutta.

Koostumukseltaan ehdoton suosikkini on näistä ylellinen suihkugeeli ja kun saan jemmojani kuluteltua pois niin tulen varmasti tällä (ehkä eri tuoksussa?) varastoani täydentämään. Vartalovoide on koohtumuksensa puolesta parempi itselleni kesäoloihin, käsivoiteelle jos joskus tarvetta ilmenee niin voisin tätä kuvitella nappaavani uudelleen käyttöön.


Oletko sinä jo tehnyt tuttavuutta sarjan kanssa?9 kommenttia:

 1. Vau, toi geelistä vaahdoksi muuttuva suihkugeeli. Hauska ominaisuus :)

  VastaaPoista
 2. En ole sarjaa käyttänyt, mutta sinun kokemustesi perusteella ostaisin! Etenkin tuo suihkugeeli kiinnostaa.

  VastaaPoista
 3. Olen tutustunut sarjaan, multa löytyy muun muassa Time Out Scrub-kuorintavoide vartalolle sekä Saturday Skin Potion, joka on geelimäinen vartalovoide, joka muuttuu iholla öljyksi. Edellinen on yhä käytössä, mutta tuo vartalovoiteen tuoksu oli itselleni aivan liian voimakas, eikä yhtään ominainen luonnonkosmetiikkamerkille. Kiva ja persoonallinen sarja joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vartalovoide kuullostaa kyllä ihanalle koostumuksensa puolesta!

   Poista
 4. Uusi merkki mulle, mutta eihän tässä millään enää pysy kaikessa mukana, vaikka pitäisi yötä päivää silmät auki :D

  VastaaPoista
 5. Mäkin sain näistä muutamat tuoteet napata testiin viimeksi kun kävin PR-toimistossa, on kyllä kiva ollut päästä näihinkin tutustumaan kun lanseeraus meni sivu suun! Ylipäätään tosi kiva merkki!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmasti lisää vielä testailtua, koska näiden perusteella ovat todellakin hintansa arvoisia :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat