keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Blacklight

Omalla hankintalistallani on jo jonkin aikaa ollut edullinen highlighter-paletti, jota on kehuttu jopa Anastasian paletteja paremmaksi. Black Fridayn tiimoilta Beauty Bayssa oli myös tämän paletin suhteen sen verran hyvät alennukset, että nappasin tämän itselleni tuplana :D (toinen kappale meni kyllä lahjapakettiin xD)

/sis.mainoslinkkejä/


sisältää kuusi pigmenttistä highlightsävyä:
Electra – Pearly light yellow
Laser – Shimmery lime green
Kween – Iridescent light blue
Strobe – Pearly white with silver reflects
On Point – Cool pink
Illusion – Light pink with lavender reflects
 
ja tätä tosiaan on verrattu Anastasia Beverly Hills Moonchild -palettiin (ovh 44,95€), joka itseasiassa oli itselläni ensin hankintalistalla, mutta googleteltuani tulin siihen lopputulokseen, että tämä edullisempi on sen verran paremmaksi kehuttu, että kannattaa ehdottomasti säästää ja hankkia tämä ;)
 
 
Itse yritin metsästää tätä kyseistä palettia suomalaista verkkokaupoista, mutta valitettavasti tätä ei näissä ollut, joten alennusten myötä päädyin lopettamaan odotteluni ja laittamaan tämän tilaukseen briteistä.

Kaikki kuusi sävyä ovat upeita ja vaikka nämä ovatkin pigmenttisiä niin ei tarvitse pelätä, että näyttäisi sirkuspelleltä käyttäessään näitä highlighterina.


Kieltämättä minulla ei tälle olisi ollut tarvetta, koska vasta kesällä kartutin kokoelmaani Makeup Revolutionin paletilla mutta.. :D


Onko sinulla jokin tuote mistä olet pitkään haaveillut ja hieman taistellutkin hankintaa vastaan, koska et varsinaisesti sitä tarvitsisi..? :D

6 kommenttia:

 1. Ensinnäkin paletti näyttää tosi hyvältä ja onhan tuossa hintaeroa Anastasiaan , joten olisin itsekin varmasit päätynyt tuohon palettiin.
  Ja kyllähän noita haaveiluaja on, siis oikeasti ei millään tarkkis, mutta kun on kaunis tai jotain vastaavaa ja siksi pakko saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tosian Anastasian saisi varsin edulliseen hintaan Kicksistä :D

   Poista
 2. Mä yleensä ostan jos jotain kovasti haluan, eli ei ole :D. Harkitsin sitä Anastasian palettia kun oli tosiaan nyt hyvässä alessa Kicksissä, mutta se ei jostain syystä vedonnut tarpeeksi. Tää näyttää kyllä kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita sävyjä. Pakko myöntää, että itse en vielä omista yhtään palettia. Toivottavasti tulevaisuudessa lyödän mieluisen :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat