tiistai 29. tammikuuta 2019

The Verkkokaupat

Olen joskus kauan kauan sitten listannut teille verkkokauppoja, joista tilailen tuotteita ja tarkoituksenani on ollut jo jonkin aikaa päivittää tätä listaa, koska se on hieman muuttunut. Nykyisin pyrin suosimaan tuotteiden tilaamista EU:n sisältä, toki aina parasta olisi ostaa suomalaisista kaupoista ja tukea sitten suomalaista yrittäjyyttä - ehkäpä sitä kohti ollaankin pikkuhiljaa menossa..

/sis.mainoslinkkejä/

Ensinnäkin ulkomaalaista verkkokaupoista viime aikoina olen vieraillut seuraavien sivuilla ahkerasti: Lookfantastic, Feelunique & Beauty Bay. Jokainen tästä ainakin oman käsitykseni mukaan sijaitsee Briteissä, joten voi olla, että jossain vaiheessa nämäkin tulevat tippumaan listaltani pois mikäli eurosta eroaminen tulee hankaloittamaan tilaamista. Kaikkien kolmen kohdalla olen jossain vaiheessa joutunut asioimaan asiakaspalvelun kanssa ja saanut tätä kautta hoidettua asiat kuntoon eli voin suositella jokaista. Näistä kaikissa on myös erittäin hyviä tarjouksia aika ajoin, joten kannattaa liittyä postituslistalle!


Ruotsalaista perua olevat Kicks ja Eleven ovat myös suosikkien listalla; todella laaja tuotevalikoima ja näistä molemmissa myös erittäin hyviä tarjouksia. Näistä kannattaa kurkata mm. joulukalenterit! (Näistä itseasiassa kummankaan kanssa en muista itselläni mitään problematiikkaa olleen vaan kaikki on sujunut aina hyvin.)


Korealaista kosmetiikkaa tilasin aikaisemmin ulkomailta, nykyisin sitä on onneksi erittäin hyvin saatavilla monistakin suomalaisistakin verkkokaupoista, mutta erään sanoisin melkeinpä tämän suhteen olevan omalla kohdalla ehdoton suosikki; Bearel.


Suomalaisista verkkokaupoista on toki pakko mainita Oletkaunis, josta löytyy mm. Natura Sibericaa - suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän luonnonkosmetiikkasarjaan! Cocopandasta taas löytyy edullisesti mm. bh Cosmetics -merkin tuotteita. Ja tuoreimmista tulokkaista Stoorla ja Hehku kannattaa myös vilkaista, näistä en itse ole vielä mitään tilannut, mutta eiköhän sekin päivä tule koittamaan!

Lisäksi kosmetiikan ulkopuolelta pakko mainita vaatteiden osalta käytettyjen vaatteiden verkkokauppa Emmy sekä lastentuotteista Lekmer - näistä molemmat ovat viimeisen vuoden aikana olleet ahkerassa käytössä.


Tulikohan nyt kaikki merkittävimmät mainittua!? Mitkä ovat sinun suosikkiverkkokauppasi?

14 kommenttia:

 1. Kannattaa Hehkusta tilata, kun vielä kerkeää. Eikös se nyt kevääseen mennessä ajeta alas? Koko ajan siellä kyllä jotain on tarjouksessa.

  nobella oli hyvät BF-tarjoukset (ent. beauty pop up), silloin pitää ainakin kurkata valikoima, Oletkaunis on myös semi jees, riippuu toki mitä etsii.

  makeupshopilta tilaan Wet'n wildia, sinne kun tupsahtaa joskus niitä uutuuksiakin. Thebosilta tilannut myös muutaman kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella harmi tuo Hehkun juttu :/

   Näistä aina joku jää mainitsematta ja nyt kun sanoit niin toki nobe olisi pitänyt mainita vaikkakaan en sieltä ole itse tilaillutkaan - vielä :)

   Poista
 2. Itse en ole tilannut mistään nettikaupasta koskaan kosmetiikkaa, tykkään käydä ihan kaupassa hipeltelemässä tuotteita :)

  VastaaPoista
 3. Nää on iso osa myös mun lemppareita, etenkin Kicksiltä tilaan kokoajan enemmän ja enemmän :D

  VastaaPoista
 4. Olen tilannut paljon Lookfantastic:lta, mutta nyttemmin vähentänyt ja siirtynyt muihin. Lookfantasticin Suomen asiakaspalvelu on todella huonoa ja kokemukset saivat siirtymään muihin kauppoihin.

  VastaaPoista
 5. Kehtaako sitä edes tunnustaa, etten juuri verkkokauppoja käytä. Ehkä se säästäisi aikaa, mutta itselläni niiden käyttö lisäisi ehkä myös heräteostoksia.

  VastaaPoista
 6. Pääosin samat suosikit täälläkin, Stoorlaan en ole vielä tutustunut, pitääkin tehdä se pikimmiten :D Mun suosikeihin kuuluu luonnollisemmat Biodelly ja House of Organic näiden lisäksi. Sen verran pitää muuten huomauttaa, että Natura Siberican tuotteista vain ihan muutama on luonnonkosmetiikaa. Hyvin luonnollinen/luonnollispainotteinen merkki kumminkin kyseessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta, itse olen tainnut testata vain heiltä noita joista sertifikaatitkin löytyy :D

   Poista
 7. Elevenilta ja Bearelilta olen tilannut. Lookfantasticin ekan boksin pitäisi saapua tässä kuussa. Kiitos listasta!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat